Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 98200 Sieradz, ul. Orzechowa
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 438 270 600 , fax. 438 270 621
- Data zamieszczenia: 2018-12-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Orzechowa 5
98200 Sieradz, woj. łódzkie
tel. 438 270 600, fax. 438 270 621
REGON: 32008700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny w Sieradzu
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWY PRODUKTÓW MLECZARSKICH I JAJ SPOŻYWCZYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Opis przedmiotu zamówienia – artykuły mleczarskie i jaja spożywcze 1 Mleko 2% , opak. foliowe 1-10 L (L) PN-A-86003/A1:1998 2 Ser topiony 100g (kg) PN-66/A-86233 3 Twaróg półtłusty – krajanka (kg) PN-91/A-86300 4 Śmietana 12% opak. min 200g (kg) PN-A-86050:2002 5 Serek homogenizowany naturalny 100 – 150g (kg) PN-91/A-86300 6 Twarożek kubek kremowy 100-150g (kg) PN-91/A-86300 7 Jaja klasa M 55-65 g (szt.) PN-A-86503, musi posiadać HDI oraz czas i miejsce naświetlania 8 Twaróg chudy kostka 200 250 g (kg) PN-91/A-86300 Oferowane artykuły spożywcze powinny być w opakowaniu oryginalnym producenta (opakowanie nieuszkodzone, zamknięte) oraz oznakowane zgodnie z wymogami tj. oznakowanie musi zawierać nazwę, pod którą środek jest wprowadzony do obrotu, wykaz i ilość składników lub kategorii składników, zawartość netto w opakowaniu, datę minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, firmę i adres producenta lub przedsiębiorcy pakującego środek spożywczy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15545000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zgodnie z SIWZ
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną