Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 33300 Nowy Sącz, ul. Pijarska
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 184 485 600 , fax. 184 485 609
- Data zamieszczenia: 2018-05-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Pijarska 1
33300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
tel. 184 485 600, fax. 184 485 609
REGON: 31999000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy produktów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów mięsnych: Część I – produkty mięsne drobiowe: 1) 10 500 kg - ćwiartka z kurczaka schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 2) 2 000 kg – udko z kurczaka schłodzona zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 3) 1 300 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 4) 1100 kg - polędwica tostowa z drobiu zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 5) 400 kg - pasztetowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 6) 1 300 kg - parówki drobiowe zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. Część II – produkty mięsne wieprzowe: 1) 3 200 kg - półtusze wieprzowe schłodzone zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 2) 1 800 kg – Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry – schłodzona zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 3) 2 000 kg – szynka tyrolska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 4) 1 700 kg - salceson ozorkowy zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 5) 1 400 kg - podgardle wędzone zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 6) 1 500 kg - pasztetowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 7) 3 800 kg - kiełbasa mielona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 8) 2 350 kg - luncheon meat zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 9) 300 kg - kiełbasa krakowska parzona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 10) 4 650 kg - kiełbasa zwyczajna zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 11) 2 200 kg - kiełbasa toruńska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 12) 4 850 kg - mortadela zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 13) 3 200 kg - kaszanka zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131134-3) – kaszanka i inne wędliny krwiste. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15002000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną