Przetargi.pl
Dostawy pieczywa w 2011r

Samodzielny Specjalistyczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej im. dr. Teodora Dunina ogłasza przetarg

  • Adres: 05-320 Mrozy, Rudka, Al. Teodora Dunina 1
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 25 757 43 43 , fax. 25 757 43 43
  • Data zamieszczenia: 2010-11-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Specjalistyczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej im. dr. Teodora Dunina
    Rudka, Al. Teodora Dunina 1 1
    05-320 Mrozy, woj. mazowieckie
    tel. 25 757 43 43, fax. 25 757 43 43
    REGON: 00029051200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.rudka.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy pieczywa w 2011r
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy pieczywa dla Samodzielnego Specjalistycznego Zespołu Zakładów Opieki Zdrowotnej im. dr .Teodora Dunina, Aleja Teodora Dunina 1, Rudka transportem na koszt i ryzyko Wykonawcy przez okres 12 miesięcy od daty podpisania umowy: bułka wrocławska 0,40kg bez polepszaczy szt.13000, chleb baltonowski 0,70kg na zakwasie szt.15000, chleb razowy 0,60kg na zakwasie bez barwników. Dostawy będą realizowane codziennie oprócz niedziel i świąt zgodnie z zamówieniem złożonym przez Zamawiającego telefonicznie lub faksem na dzień przed dostawą. Czas jaki upłynie od chwili zakończenia wypieku do chwili jego dostawy do Zamawiającego winien wynieść nie mniej niż osiem godzin i nie więcej niż dziesięć godzin. Jakość dostarczanego pieczywa winna odpowiadać określonym normom, posiadać stosowne dokumenty dopuszczające go do sprzedaży. Producent dostarczanego przez Wykonawcę pieczywa musi posiadać certyfikat potwierdzający stosowanie systemu Analiz Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli - system HACCP zgodnie z art. 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 916). Dostawy pieczywa winny odbywać się w pojemnikach dopuszczonych do kontaktu z pieczywem. Zamawiający zastrzega sobie możliwość reklamowania dostarczonego do magazynu towaru w trybie natychmiastowym. Wykonawca winien wymienić reklamowany towar w terminie 2 godz. od chwili zgłoszenia reklamacji. Nie zastosowanie się do powyższego pociągnie za sobą konsekwencje finansowe w postaci potrącenia należności za reklamowany towar. Nie dopuszcza się dostarczania pieczywa odświeżanego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158110006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.rudka.com.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach