Szkoła Policji w Pile ogłasza przetarg
- Adres: 64-920 Piła, Pl. Staszica
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 67 3522134, , fax. 67 3522322
- Data zamieszczenia: 2020-01-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Policji w Pile
Pl. Staszica 7
64-920 Piła, woj. wielkopolskie
tel. 67 3522134, , fax. 67 3522322
REGON: 57029066300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pila.szkolapolicji.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Szkolenie Policji
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Szkoły Policji w Pile - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich do Szkoły Policji w Pile w asortymencie w orientacyjnej ilości: 12 320 kg. Szczegółowy wykaz i opis asortymentu będącego przedmiotem dostaw oraz szacowana ilość zamawianych produktów została zawarta w Opisie przedmiotu zamówienia, który stanowi załącznik nr 2 do SIWZ. Załącznik ten stanowi jednocześnie Formularz cenowy, który stanowić będzie część oferty. Podane w Opisie przedmiotu zamówienia, który stanowi załącznik nr 2 do SIWZ ilości są szacunkowe i nie zobowiązują Zamawiającego do zakupu produktów w tych ilościach. Zamawiający zastrzega możliwość niezrealizowania przedmiotu zamówienia. Z tytułu niezrealizowania części zamówienia Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia finansowe oraz prawne. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu w zakresie kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej. Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że posiada uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252 ze zm.).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawcy zobowiązani są załączyć do oferty następujące dokumenty: 1) Formularz ofertowy wypełniony zgodnie z załącznikiem nr 1 do SIWZ. 2) Wypełniony w każdej pozycji Opis przedmiotu zamówienia (Formularz cenowy) zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ. 3) aktualne na dzień składania ofert oświadczenia wymagane na podstawie art. 25a ust. 1 pkt 1 ustawy Pzp, stanowiące wstępne potwierdzenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu, stanowiące załącznik nr 3 do SIWZ. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełniania, w zakresie w jakim powołuje się na ich zasoby, warunków udziału w postępowaniu zobowiązany jest zamieścić informacje o tych podmiotach we wskazanych wyżej oświadczeniach. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców, oświadczenia składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie. Wykonawca, który zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia z udziału w postępowaniu zamieszcza informacje o podwykonawcach w oświadczeniu, o którym mowa powyżej. 4) Klauzulę informacyjną z art. 13 ust. 1 i 2 RODO, stanowiącą załącznik nr 7 do SIWZ, 5) Oświadczenie wymagane od Wykonawcy w zakresie wypełniania obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO wobec osób fizycznych, od których dane osobowe pośrednio lub bezpośrednio pozyskał w celu ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego, stanowiące załącznik nr 8 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 32 z Oddziałami Integracyjnymi w Koninie w 2024 r.
Dodano: 2024-02-29 - Sukcesywna dostawa pieczywa w 2024 r.
Dodano: 2024-02-19 - DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
Dodano: 2024-02-19 - Sukcesywna dostawa pieczywa w 2024 r.
Dodano: 2024-02-09 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Nr 25 „BAJKA” w Koninie” w 2024 r.
Dodano: 2023-12-21 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 5 ‘Plastuś” w 2024 r.
Dodano: 2023-12-15 - Dostawa pieczywa dla Domu Pomocy Społecznej w Baszkowie.
Dodano: 2023-02-28 - ZP3/12/2022 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 32 z Oddziałami Integracyjnymi w Koninie w 2023 r.
Dodano: 2023-02-15 - ZP1/01/2023 Sukcesywna dostawa PIECZYWA do Przedszkola Nr 6 w Koninie w 2023 r.
Dodano: 2023-02-11 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Nr 25 „BAJKA” w Koninie” w 2023 r.
Dodano: 2023-02-01