Zakład Karny w Żytkowicach ogłasza przetarg
- Adres: 26930 Garbatka Letnisko, Żytkowice
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 486 211 250 , fax. 486 146 030
- Data zamieszczenia: 2018-10-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Żytkowicach
Żytkowice
26930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie
tel. 486 211 250, fax. 486 146 030
REGON: 103820000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka penitencjarna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie pieczywa i wyrobów cukierniczych wyszczególnionych w tabelach poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach: CZĘŚĆ I: DOSTAWY PIECZYWA 1. Chleb pszenno-żytni; Ilość na okres obowiązywania umowy: 74 000,00 kg; Termin przydatności do spożycia od daty dostawy - 3 dni; Chleb krojony o masie 350 g (grubość kromki 11-13 mm), zgodny z polskimi normami pakowany w folię z widoczną datą przydatności do spożycia (w okresie letnim wymagane pakowanie w folię perforowaną umożliwiającą wysoką migrację pary wodnej na zewnątrz). Zapach pieczywa musi być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony bądź inny obcy. Miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związane ze skórką, bez zakalca i grudek mąki. Skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu typowym dla danego rodzaju pieczywa. 2. Chleb razowy; Ilość na okres obowiązywania umowy: 400,00 kg; Termin przydatności do spożycia od daty dostawy - 3 dni; Chleb krojony o masie 350g (grubość kromki 11-13 mm), zgodny z polskimi normami, pakowany w folię z widoczną datą przydatności do spożycia. Zapach powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony bądź inny obcy. 3. Bułka wrocławska; Ilość na okres obowiązywania umowy: 400,00 kg; Termin przydatności do spożycia od daty dostawy - 3 dni ; Bułka krojona o masie 350 g (grubość kromki 11-13 mm), zgodna z polskimi normami, świeża, pakowana w folię z widoczną datą przydatności do spożycia (w okresie letnim wymagane pakowanie w folię perforowaną umożliwiającą wysoką migrację pary wodnej na zewnątrz). Zapach pieczywa musi być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony bądź inny obcy. Miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związane ze skórką, bez zakalca i grudek mąki. Skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu typowym dla danego rodzaju pieczywa. 4. Bułka tarta; Ilość na okres obowiązywania umowy: 250,00 kg; Termin przydatności do spożycia od daty dostawy - 60 dni; Bułka tarta paczkowana w opakowania o masie 1 kg, zgodna z polskimi normami, z widoczną datą przydatności do spożycia. Zapach powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony bądź inny obcy. Konsystencja sypka bez grudek i zbryleń. Równomiernie zabarwiona o odcieniu żółto-złotym. CZĘŚĆ II: Dostawy wyrobów cukierniczych 1. Ciasto drożdżowe; Ilość na okres obowiązywania umowy: 150,00 kg; Termin przydatności do spożycia od daty dostawy - 3 dni; Ciasto drożdżowe o masie 600g, zgodne z polskimi normami, pakowane w folię, z widoczną datą przydatności do spożycia. Ciasto drożdżowe świeże. 2. Pączek z nadzieniem; Ilość na okres obowiązywania umowy: 600,00 szt.; Termin przydatności do spożycia od daty dostawy - 3 dni; Pączek o masie 60g/szt., zgodny z polskimi normami, świeży. Zapach powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony, bądź inny obcy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811100-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunków w ww zakresie
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. wypełniony formularz ofertowy stanowiący załącznik nr 3 do siwz; 2. wypełnione oświadczenie odnośnie RODO stanowiące załącznik nr 7 do siwz;
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy pieczywa
Dodano: 2023-06-15 - Sukcesywne dostawy chleba.
Dodano: 2023-04-03 - Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych
Dodano: 2020-11-02 - Sukcesywne dostawy pieczywa dla Zakładu Karnego w Płocku
Dodano: 2020-10-29 - Dostawy pieczywa
Dodano: 2020-10-16 - Dostawy pieczywa dla Aresztu Śledczego w Warszawie-Białołęce.
Dodano: 2020-10-07 - dostawa pieczywa
Dodano: 2020-08-12 - Dostawy pieczywa i bułki tartej do Aresztu Śledczego w Warszawie – Grochowie oraz do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Warszawie – Grochowie w Popowo-Parcele 2232/2P/2020
Dodano: 2020-07-16 - Dostawa pieczywa dla Zakładu Karnego w Przytułach Starych
Dodano: 2020-06-26 - Dostawy chleba i bułki tartej.
Dodano: 2020-05-08