Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 85-128 Bydgoszcz, ul. Wały Jagiellońskie 4
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 052 5855252, 5855303 , fax. 052 5855300
- Data zamieszczenia: 2013-04-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Wały Jagiellońskie 4 4
85-128 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 052 5855252, 5855303, fax. 052 5855300
REGON: 09139321800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy pieczywa - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa : Przedmiotem zamówienia są dostawy pieczywa w asortymencie i ilościach niżej wymienionych. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem na okres ok. 5 miesięcy tj. od dnia podpisania umowy do dnia 30.11.2013r. Zamawiający zastrzega sobie prawo rezygnacji z zakupu części artykułów z braku zapotrzebowania na asortyment lub zmniejszenia zapotrzebowania. 1.Bułka tarta w ilości około 1 000 kg bułka średnio mielona o barwie od jasnokremowej do złocistej, sypka, bez grudek o odpowiedniej wilgotności, bez zanieczyszczeń, zapach swoisty, bez obcych zapachów pakowana w opakowania zgodnie z obowiązującymi normami, odpowiednio oznakowane. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 tygodnie od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. 2. Chleb pszenno - żytni w ilości około 50 000 kg Chleb pszenno - żytni o stosunku mąki 70/30, w pierwszym gatunku, świeży, krojony, pakowany w folię, o gramaturze 0.350 kg. Dostawy realizowane będą do Aresztu Śledczego w Bydgoszczy, sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. Każdy bochenek chleba musi posiadać etykietę informującą o składzie, producencie i terminie przydatności do spożycia. 3. Chleb pszenny w ilości około 50 kg Chleb pszenny produkowany w 100% z mąki pszennej, w pierwszym gatunku, świeży, krojony, pakowany w folię, Dostawy realizowane będą do Aresztu Śledczego w Bydgoszczy, sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. Każdy bochenek chleba musi posiadać etykietę informującą o składzie, producencie i terminie przydatności do spożycia. 4. Chleb razowy w ilości około 30 kg Chleb żytni razowy z mąki żytniej może być dodana mąka pszenna w ilości do 10%, produkowany na zakwasie z niewielkim dodatkiem drożdży piekarskich. W pierwszym gatunku, świeży, krojony, pakowany w folię, Dostawy realizowane będą do Aresztu Śledczego w Bydgoszczy, sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. Każdy bochenek chleba musi posiadać etykietę informującą o składzie, producencie i terminie przydatności do spożycia. 5. Suchary w ilości około 30 kg Suchary z ciasta pszennego zgodnie z PN, odpowiednio pakowane. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesiące od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. 6. Ciasto drożdżowe w ilości około 50 kg Ciasto drożdżowe z kruszonką, wytwarzane z typowych produktów do pieczenia ciast drożdżowych, świeże w I gatunku. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w ciągu trwania umowy w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. 2. Integralną częścią opisu przedmiotu zamówienia są postanowienia zawarte we wzorze umowy, który stanowi załącznik do specyfikacji. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienie wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy pieczywa i wyrobów ciastkarskich
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
Dodano: 2016-05-24 - Dostawy pieczywa i wyrobów ciastkarskich
Dodano: 2016-04-14 - Dostawa pieczywa oraz produktów piekarskich i wyrobów ciastkarskich, znak sprawy: D/Kw-220/4/2016
Dodano: 2016-02-19 - Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
Dodano: 2015-05-07 - Dostawy pieczywa i wyrobów ciastkarskich
Dodano: 2015-04-27 - Dostawa pieczywa, bułki tartej, drożdży oraz wyrobów ciastkarskich
Dodano: 2015-03-10 - Sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych ORION w Ciechocinku
Dodano: 2015-02-25 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Moszczu.
Dodano: 2014-12-08 - Dostawa pieczywa oraz produktów piekarskich i wyrobów ciastkarskich, znak sprawy: D/Kw-220/12/2014
Dodano: 2014-11-24