Przetargi.pl
Dostawy pieczywa

Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego NIWA ogłasza przetarg

  • Adres: 78-100 Kołobrzeg, C. K. Norwida 3
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. +48 94 355 20 10
  • Data zamieszczenia: 2022-08-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego NIWA
    C. K. Norwida 3
    78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
    tel. +48 94 355 20 10
    REGON: 330392390
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.niwa.info.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy pieczywa
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawy pieczywa obejmujące następujący asortyment: bułka grahamka – 81 000 szt.; bułka kajzerka z makiem – 42 000szt.; bułka kajzerka z sezamem – 42 000 szt.; bułka wrocławska – 1 000 szt.; bułka paryska – 50 szt.; drożdże – 100 kg;chleb baltonowski – 7 000 szt.; chleb tostowy – 45 szt.; chleb słonecznikowy ciemny – 10 400 szt.; chleb razowy graham – 7000 szt.; rogal maślany – 50 szt.; bułka tarta – 1 100 kg; groszek ptysiowy – drobny – 10 kg; ciasto francuskie – 10 kg.Szczegółowe wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia określone zostały w załączniku nr 1A do SWZ – Asortymentzamówienia – Arkusz kalkulacyjny określający cenę oferty oraz w załączniku nr 1 do SWZ – Formularz ofertowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: w art. 112 ust. 2 ustawy Pzp dotyczące:1. zdolności do występowania w obrocie gospodarczym.Niniejszy warunek zostanie uznany za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że zakład Wykonawcy z którego dokonywana będzie dostawa przedmiotu zamówienia został zatwierdzony i/lub został wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnejna podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2020.2021 t.j. ze zmianami).2. zdolności technicznej lub zawodowej.Niniejszy warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że dysponuje co najmniej jednym pojazdem/środkiem transportu, którym będzie dostarczał przedmiot zamówienia odpowiadającym wymaganiom sanitarnym, określonym ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2020.2021 t.j. ze zmianami) w związkuz rozporządzeniem nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady Unii Europejskiej z dnia 29 kwietnia 2004 r. (ogólne wymogi higieny dla wszystkich podmiotów prowadzących przedsiębiorstwa spożywcze – załącznik nr 2 do rozporządzenia).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-09-08

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach