Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy ogłasza przetarg
- Adres: 38-722 Olszanica, Olszanica
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 134617450
- Data zamieszczenia: 2020-08-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy
Olszanica 222
38-722 Olszanica, woj. podkarpackie
tel. 134617450
REGON: 384899520 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy pieczywa - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Chleb pszenno-żytni. Chleb świeży krojony. Bochenki o wadze od 400 g do 800 g wypiekane z mąki żytniej i pszennej. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Przydatność do spożycia min. 3 dni od daty dostarczenia do magazynu. W ilości 6600 kg. 2. Chleb razowy. Chleb świeży krojony. Bochenki o wadze od 400 g do 800 g wypiekane z mąki razowej na zakwasie z dodatkiem drożdży. Niedopuszczalny chleb kwaśny, kruszący się, niedopieczony, z zakalcem oraz smak stęchły lub inny obcy. Przydatność do spożycia min. 3 dni od daty dostarczenia do magazynu. W ilości 2800 kg. 3. Bułka pszenna typu "kajzerka". Pieczywo pszenne zwykłe wyrabiane z mąki pszennej na drożdżach z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą. Waga 1 szt. nie mniej niż 50g, kształt kopulasty o podstawie okrągłej lub owalnej. Niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone, ze śladami pleśni. Skórka ściśle połączona z miękiszem, błyszcząca o barwie od złocistej do jasnobrązowej może być posypana makiem lub sezamem. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Przydatność do spożycia min. 2 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 13000 szt. 4. Bułka pszenna typu "graham". Pieczywo pszenne zwykłe wyrabiane z mąki pszennej z dodatkiem mąki grahamki, na drożdżach z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą. Waga 1 szt. nie mniej niż 50 g. Kształt kopulasty o podstawie owalnej lub okrągłej. Niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone oraz ze śladami pleśni. Skórka ściśle połączona z miękiszem, chropowata, może być posypana ziarnami. Nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym z zakalcem, kruszącym się z obecnością grudek mąki lub soli. Smak i zapach swoisty, typowy dla tego rodzaju pieczywa. Przydatność do spożycia min. 2 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 13000 szt. 5. Drożdżówka z nadzieniem. Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego. Różne kształty o wadze nie mniejszej niż 90 g. Nadzienie: ser biały, mak, jabłka lub inne owoce, jogurt, marmolada, budyń. Niedopuszczalny smak stęchły lub inny obcy. Niedopuszczalne drożdżówki twarde lub niedopieczone. Przydatność do spożycia min. 2 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 4600 szt. 6. Rogale. Wyrób otrzymany z ciasta drożdżowego. Kształt półkolisty, walcowaty o końcach zwężonych z widocznymi na powierzchni warstwami zwiniętego ciasta. Kolor jasnozłoty. Waga wyrobu gotowego nie mniej niż 90 g. Niedopuszczalny rogal twardy lub niedopieczony. Przydatność do spożycia min. 2 dni od dnia dostawy do magazynu. W ilości 4600 szt. 7. Bułka tarta. Produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa pszennego, bez dodatku nasion, nadzień i zdobień; struktura i konsystencja: sypka, bez grudek o barwie jasnożółtej; smak i zapach charakterystyczny dla suszonego pieczywa; waga ok. 500 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. W ilości 300 kg. 8. Mąka pszenna, struktura i konsystencja- sypka, rozdrobniona bez grudek, barwa biała z odcieniem żółtym. Niedopuszczalny zapach obcy, stęchły, zanieczyszczenia organiczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenia, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Opakowanie o wadze do 25 kg. Termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy. W ilości 1600 kg. 9. Groszek ptysiowy, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy. W ilości 50 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA PIECZYWA dla DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W DĘBICY w okresie 2 stycznia 2024 r. do 30 czerwca 2024 r.
Dodano: 2023-11-26 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU OD 01.07.2023r DO 31.12.2023r.
Dodano: 2023-05-31 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W DĘBICY w okresie 1 luty 2022 r. do 31 lipca 2022 r
Dodano: 2022-12-31 - Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Dębicy wg wykazanych części-pakietów w okresie 1.07-31.12.2022
Dodano: 2022-12-31 - Dostawa pieczywa do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych
Dodano: 2022-10-06 - Sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych zamówienie z podziałem na 5 części.
Dodano: 2021-01-13 - Sukcesywna dostawa pieczywa oraz wyrobów cukierniczych (zamówienie z podziałem na 2 części)
Dodano: 2021-01-13 - Sukcesywna dostawa pieczywa dla jednostek organizacyjnych Gminy Stalowa Wola w I i II kwartale 2021r
Dodano: 2021-01-12 - „DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CUKIERNICZYCH“
Dodano: 2020-12-01 - Sukcesywna dostawa pieczywa dla jednostek organizacyjnych Gminy Stalowa Wola w pierwszym kwartale 2021 r.
Dodano: 2020-11-10