Przetargi.pl
dostawy pieczywa

Wyższa Szkoła Policji w Szczytnie ogłasza przetarg

  • Adres: 12100 Szczytno, ul. marsz. Józefa Piłsudskiego
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 896 215 281 , fax. 896 215 354
  • Data zamieszczenia: 2017-11-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wyższa Szkoła Policji w Szczytnie
    ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 111
    12100 Szczytno, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 896 215 281, fax. 896 215 354
    REGON: 51033874400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wspol.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy pieczywa
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    sukcesywne dostawy pieczywa od dnia podpisania umowy do dnia 31.01.2019 r.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811100-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie;
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca wraz z dokumentami jako integralne elementy oferty ma obowiązek złożyć: a) próbki przedmiotu zamówienia (1 szt. lub 1 kg) wymienione w formularzu cenowym – załącznik nr 2 do SIWZ nr 09/SŻ/18 (wszystkie pozycje), w celu oceny zgodności z opisem przedmiotu zamówienia oraz oceny ich jakości w kryterium „jakość” oraz instrukcję pieczenia produktu do pozycji nr 3. Ocena jakości dokonywana jest poprzez degustację przedstawionych przez Wykonawców produktów. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć próbki produktów podlegających ocenie. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć próbki produktów spożywczych w wielkości nie większej niż 1 kg lub 1 szt. Ocena jakości (organoleptyczna) w poz. 3 przedmiotu zamówienia, zostanie dokonana u Zamawiającego po upieczeniu produktu zgodnie z dołączoną do oferty instrukcją pieczenia. Wykonawca ma obowiązek przygotować próbki przedmiotu zamówienia zgodnie z wymaganiami Zamawiającego, tj. muszą wskazywać – być opisane numerem z pozycji formularza cenowego którego dotyczą. Zamawiający po złożeniu przez Wykonawcę próbek nie będzie ich „porcjował”, przepakowywał lub w inny sposób ingerował w ich zawartość i sposób ich złożenia. Na Wykonawcy ciąży obowiązek prawidłowego przygotowania próbek przedmiotu zamówienia. Złożone próbki przedmiotu zamówienia stanowią element oferty (z przełożeniem na kryterium oceny ofert) i są wymagane celem dokonania na ich podstawie oceny jakości złożonej oferty w kryterium „jakość| (tzn. czy oferowany produkt posiada wszystkie opisane w SIWZ wymagania klasyfikacyjne). UWAGA! Próbki przedmiotu zamówienia, które są składane celem ich oceny w ramach kryterium „jakość”, nie są traktowane jako tzw. dokumenty przedmiotowe w rozumieniu art. 25 ust. 1 pkt 2 ustawy Pzp i nie podlegają uzupełnieniu w trybie art. 26 ust. 3 ustawy Pzp. Takie dokumenty/próbki traktowane są jako treść oferty.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach