Przetargi.pl
Dostawy owoców świeżych, warzyw świeżych i kiszonek oraz ziemniaków.

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej ogłasza przetarg

  • Adres: 76-270 Ustka, ul. Rybacka 10
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 59 8 144 056 , fax. 59 8 144 846
  • Data zamieszczenia: 2012-02-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej
    ul. Rybacka 10 10
    76-270 Ustka, woj. pomorskie
    tel. 59 8 144 056, fax. 59 8 144 846
    REGON: 77070015500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy owoców świeżych, warzyw świeżych i kiszonek oraz ziemniaków.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I - OWOCE ŚWIEŻE Lp. Nazwa artykułu Kod CPV Jednostka miary Ilość szacunkowa 1. Arbuz 03222110-7 kg 720 2. Banan 03222110-7 kg 570 3. Brzoskwinia 03222300-6 kg 300 4. Cytryna 03222200-5 kg 1.600 5. Czereśnie 03222330-5 kg 60 6. Gruszka 03222330-5 kg 425 7. Jabłko 03222330-5 kg 1.655 8. Kiwi 03222118-3 szt 190 9. Mandarynki 03222200-5 kg 240 10. Nektarynka 03222300-6 kg 370 11. Pomarańcza 03222200-5 kg 20 12. Śliwy 03222330-5 kg 45 13. Truskawki 03222330-5 kg 150 14. Winogrono zielone 03222110-7 kg 145 15. Winogrono czerwone 03222110-7 kg 145 CZĘŚĆ II - WARZYWA ŚWIEŻE I KISZONKI Lp. Nazwa artykułu Kod CPV Jednostka miary Ilość szacunkowa 1. Burak korzeniowy 03221110-0 kg 1.315 2. Cebula 03221110-0 kg 1.250 3. Czosnek 03221110-0 kg 70 4. Fasolka szparagowa 15331130-7 kg 40 5. Kalafior 03221400-0 szt 1.040 6. Kapusta biała 03221400-0 kg 1.200 7. Kapusta czerwona 03221400-0 kg 555 8. Kapusta młoda 03221400-0 szt 165 9. Kapusta pekińska 03221400-0 kg 545 10. Kapusta kiszona 15331142-4 kg 400 11. Marchew korzeniowa 03221110-0 kg 3.500 12. Ogórek szklarniowy (z wyłączeniem ogórków przeznaczonych do przetwórstwa i korniszonów) 15331130-7 kg 1.745 13. Ogórek kiszony 15331130-7 kg 420 14. Papryka (czerwona, żółta) 15331130-7 kg 1.430 15. Pieczarka biała 03221260-6 kg 540 16. Pietruszka korzeniowa 03221110-0 kg 1.310 17. Pomidor 15331130-7 kg 1.800 18. Por 03221110-0 kg 1.100 19. Rzodkiewka 03221110-0 pęczek 4.720 20. Sałata 03221400-0 szt 9.200 21. Seler korzeniowy 03221110-0 kg 1.750 CZĘŚĆ III - ZIEMNIAKI Lp. Nazwa artykułu Kod CPV Jednostka miary Ilość szacunkowa 1. Ziemniaki wczesne 03212000-0 kg 10.000 2. Ziemniaki jadalne 03212000-0 kg 20.000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 11 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: ZAMAWIAJĄCY NIE ŻĄDA WNIESIENIA WADIUM

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach