Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej ogłasza przetarg
- Adres: 76-270 Ustka, ul. Rybacka 10
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 59 8 144 056 , fax. 59 8 144 846
- Data zamieszczenia: 2012-02-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej
ul. Rybacka 10 10
76-270 Ustka, woj. pomorskie
tel. 59 8 144 056, fax. 59 8 144 846
REGON: 77070015500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy owoców i warzyw przetworzonych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Lp. Nazwa artykułu Kod CPV Jednostka miary Ilość szacunkowa 1. Dżem o smaku truskawkowym, wiśniowym, morelowym 15332290-3 kg 200 2. Miód naturalny 15831600-8 kg 500 3. Soczki małe (jabłko, pomarańcza) 15321000-4 L 250 4. Nektar czarna porzeczka 15321000-4 L 350 5. Sok grejpfrutowy 15321000-4 L 400 6. Sok jabłkowy 15321000-4 L 250 7. Sok pomarańczowy 15321000-4 L 200 8. Syrop owocowy 15321000-4 L 25 9. Kompot owocowy 15321000-4 L 1.100 10. Koncentrat pomidorowy 15331427-6 kg 220 11. Fasola Jaś 15331131-4 kg 60 12. Groch łuskany 15331131-4 kg 70 13. Ananas w lekkim syropie 15332100-5 kg 70 14. Brzoskwinia w syropie 15332100-5 kg 20 15. Chrzan tarty 15331461-6 kg 70 16. Ćwikła z chrzanem 15331461-6 kg 20 17. Fasolka szparagowa konserwowa 15331461-6 kg 40 18. Groszek konserwowy 15331462-3 kg 200 19. Kukurydza konserwowa 15331470-2 kg 200 20. Ogórek konserwowy 15331500-2 kg 200 21. Papryka konserwowa 15331136-9 kg 70 22. Pieczarka marynowana 15331500-2 kg 70 23. Rodzynki 15332510-1 kg 15 24. Seler konserwowy 15331110-1 kg 80 25. Szczaw konserwowy 15331400-1 kg 60 26. Śliwka kalifornijska 15332410-1 kg 5 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 11 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa warzyw i owoców dla PBSz w Człuchowie
Dodano: 2016-06-23 - Dostawa warzyw - lato 2016r
Dodano: 2016-06-13 - Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej Nr 1 w Lęborku
Dodano: 2016-01-19 - Dostawa warzyw, owoców, jaj na potrzeby działu żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego Leśnik w Sopocie przy ul. 23 Marca 105
Dodano: 2015-12-09 - Dostawa warzyw, owoców, jaj na potrzeby działu żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego Leśnik w Sopocie przy ul. 23 Marca 105
Dodano: 2015-11-30 - Dostawa warzyw i owoców świeżych.
Dodano: 2015-11-04 - Dostawa warzyw i owoców dla PBSz w Człuchowie
Dodano: 2015-06-17 - SUKCESYWNA DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ SŁONECZNE WZGÓRZE W RYJEWIE
Dodano: 2015-01-09 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół w Parchowie, ul. Kartuska 19A
Dodano: 2014-12-08 - Dostawa warzyw, owoców, jaj na potrzeby działu żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego Leśnik w Sopocie przy ul. 23 Marca 105
Dodano: 2014-11-21