Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 89-120 Potulice, Aleja Parkowa
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 525 874 440 , fax. 525 874 400
- Data zamieszczenia: 2020-10-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
Aleja Parkowa 1
89-120 Potulice, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 525 874 440, fax. 525 874 400
REGON: 31963500000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zaklad Karny w Potulicach
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy owoców i warzyw oraz warzyw przetworzonych do Zakładu Karnego w Potulicach, Zakładu Karnego w Bydgoszczy-Fordonie i Aresztu Śledczego w Bydgoszczy - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy owoców , warzyw i warzyw przetworzonych do Zakładu Karnego w Potulicach, Zakładu Karnego w Bydgoszczy -Fordonie, Aresztu Śledczego w Bydgoszczy CPV: 032300000-3, CPV:15330000-0 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w formularzu oferty, Załączniki nr 1/1 oraz 1/2, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/7 które stanowią załączniki do siwz. 3. Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Zamawiający zastrzegają sobie prawo do nieodebrania całości zamówienia, z zastrzeżeniem, że ilość dostarczonego asortymentu nie będzie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia i z tego tytułu wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe lub prawne. 4. Wykonawca dostarczać będzie na własny koszt w/w artykuły do magazynu Zamawiającego, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. 5. Artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Mają być świeże, o dobrym smaku, z odpowiednim okresem ważności do spożycia dla danego artykułu, w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które posiadają nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu. W sposób zapewniający świeżość z utrzymaniem ciągu chłodniczego od producenta do odbiorcy. 6. Wykonawca na czas trwania umowy zapewni nieodpłatnie odpowiednie ilości skrzynek przeznaczonych do przechowywania warzyw i owoców w magazynie żywnościowym Zamawiającego. W przypadku kapisty kiszonej i ogórka kiszonego Wykonawca zapewni na czas trwania umowy odpowiednie ilości beczek plastikowych przeznaczonych do ich przechowywania w magazynie żywnościowym Zamawiającego. 7. Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności: a) Realizacja dostaw ww. artykułów w uzgodnionych terminach do magazynów zlokalizowanych w: - Zakładzie Karnym w Potulicach, Al. Parkowa 1, w godz. 7:00-11:00, - dotyczy grupy 1,2,3,4,5,6,7 - Zakładzie Karnym w Bydgoszczy - Fordonie, ul. Rynek 8, w godz. 7:15-11:00, dotyczy grupy 4,5 Areszcie Śledczym w Bydgoszczy, ul. Wały Jagiellońskie 4, w godz. 7:30 -11:00 - dotyczy grupy 4,5 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03200000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia szczegółowych warunków w tym zakresie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną