Przetargi.pl
Dostawy owoców gr. I i gr. II oraz warzyw na potrzeby 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie w 2023 r.

17 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg

  • Adres: 75-901 Koszalin, 4-go Marca 3
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 261 456 877, 261 456 818
  • Data zamieszczenia: 2022-10-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 17 Wojskowy Oddział Gospodarczy
    4-go Marca 3
    75-901 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 261 456 877, 261 456 818
    REGON: 321203128
  • Adres strony internetowej zamawiającego: 17wog.wp.mil.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy owoców gr. I i gr. II oraz warzyw na potrzeby 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie w 2023 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy owoców gr. I i gr. II do 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie w 2023 r.zgodnie z treścią SWZ i Opisem przedmiotu zamówienia – załącznik nr 7a do SWZ oraz Wykazem rodzajowo-ilościowym przedmiotu zamówienia – załącznik nr 8 do SWZ. Zamawiający szczegółowo opisał wymagania jakościowe, miejsca oraz godziny dostawy w Opisie przedmiotu zamówienia - stanowiącym załącznik nr 7a do SWZ. 2.Szczegółowy opis potrzeb Zamawiającego zawierający: nazwę, cechy, przeznaczenie, wymagania jakościowe przedmiotu zamówienia, a także ilości zostały określone w załączniku nr 7a oraz 8 do SWZ. 3. Dostawy przedmiotu zamówienia będą realizowane w sposób sukcesywny na podstawie składanych zamówień do miejsca: 1) magazynu żywnościowego w Koszalinie, ul. Wojska Polskiego 66;2) magazynu żywnościowego w Darłowie ul. Zwycięstwa 2;3) obiektu kuchenno-stołówkowego w Kołobrzegu ul. Wiosenna 4a ( w razie zaistnienia konieczności dostawy).4. Na zamówienie zostanie podpisana umowa. Projekt umowy stanowi integralną część specyfikacji warunków zamówienia – załącznik nr 9 SWZ.Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy warzyw do 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie w 2023 r.zgodnie z treścią SWZ i Opisem przedmiotu zamówienia – załącznik nr 7b do SWZ oraz Wykazem rodzajowo-ilościowym przedmiotu zamówienia – załącznik nr 8 do SWZ. Zamawiający szczegółowo opisał wymagania jakościowe, miejsca oraz godziny dostawy w Opisie przedmiotu zamówienia - stanowiącym załącznik nr 7b do SWZ. 2.Szczegółowy opis potrzeb Zamawiającego zawierający: nazwę, cechy, przeznaczenie, wymagania jakościowe przedmiotu zamówienia, a także ilości zostały określone w załączniku nr 7b oraz 8 do SWZ. 3. Dostawy przedmiotu zamówienia będą realizowane w sposób sukcesywny na podstawie składanych zamówień do miejsca: 1) magazynu żywnościowego w Koszalinie, ul. Wojska Polskiego 66;2) magazynu żywnościowego w Darłowie ul. Zwycięstwa 2;3) obiektu kuchenno-stołówkowego w Kołobrzegu ul. Wiosenna 4a ( w razie zaistnienia konieczności dostawy).4. Na zamówienie zostanie podpisana umowa. Projekt umowy stanowi integralną część specyfikacji warunków zamówienia – załącznik nr 9 SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03222000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający następujące warunki udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 112 ust. 2 ustawy Pzp:a) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym: nie dotyczy,b) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika toz odrębnych przepisów:W odniesieniu do warunku dotyczącego uprawnienia do prowadzenia działalności gospodarczej;Wykonawca spełni warunek jeśli posiada: aktualną decyzję administracyjną właściwego powiatowego lekarza weterynarii w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania albo przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2020 r., poz. 1753 t.j.), lub właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzania, warunkowego zatwierdzania, przedłużania warunkowego zatwierdzania zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywności pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nie objęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej, zgodnie z art. 62 ust.1 pkt 2 z dnia 25 sierpnia 2006 r. ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2020 r., poz. 2021 ze zm.), lub Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodne z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywności podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007 r. Nr 106, poz. 730 ze zm.),c) sytuacji ekonomicznej lub finansowej: nie dotyczy,d) zdolności technicznej i zawodowej: nie dotyczy.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-10-18

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach