Przetargi.pl
Dostawy ogólnych artykułów spożywczych w tym zup, sosów, wody i soków oraz produktów mącznych dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach ogłasza przetarg

  • Adres: 42110 Popów, Kule
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 034 3104030 , fax. 034 3103653
  • Data zamieszczenia: 2018-02-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
    Kule 2
    42110 Popów, woj. śląskie
    tel. 034 3104030, fax. 034 3103653
    REGON: 00067518100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy ogólnych artykułów spożywczych w tym zup, sosów, wody i soków oraz produktów mącznych dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie są dostawy ogólnych artykułów spożywczych w tym zup, sosów, wody i soków oraz produktów mącznych. Przedmiotem zamówienia na zadanie nr 1 są – dostawy artykułów spożywczych dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie. L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1. Groch łuskany połówki kg 100 2. Fasola biała "Jaś" kg 90 3. Grzyby suszone kg 1 4. Rodzynki kg 8 5. Pasztet drobiowy kg 70 6. Konserwa mięsna kg 70 7. Ogórek kiszony kg 200 8. Przecier ogórkowy kg 30 9. Szczaw konserwowy kg 30 10. Koncentrat buraczany l 20 11. Seler konserwowy łagodny kg 50 12. Pieczarki marynowane kg 15 13. Kapusta kiszona kg 600 14. Groszek konserwowy kg 16 15. Kukurydza konserwowa kg 40 16. Chrzan tarty kg 10 17. Pomidory krojone bez skórki kg 60 18. Pomidor suszony w oleju kg 5 19. Koncentrat pomidorowy kg 170 20. Fasola konserwowa czerwona kg 40 21. Ogórek konserwowy kg 500 22. Papryka konserwowa kg 400 23. Sałatka szwedzka kg 100 24. Sałatka wielowarzywna kg 100 25. Sałatka obiadowa kg 100 26. Kapusta czerwona konserwowa kg 100 27. Sałatka z buraczków kg 100 28. Ćwikła z chrzanem kg 100 29. Jabłka prażone kg 100 30. Galaretka kg 20 31. Dżem niskosłodzony kg 250 32. Ananas w syropie kg 70 33. Brzoskwinie w syropie kg 70 34. Śliwki suszone kalifornijskie kg 20 35. Olej l 400 36. Budyń kg 15 37. Ryż paraboliczny kg 180 38. Ryż biały kg 100 39. Mąka pszenna kg 160 40. Kasza jęczmienna pęczak kg 80 41. Kasza jęczmienna kg 25 42. Kasza gryczana kg 70 43. Płatki czekoladowe kg 70 44. Płatki kukurydziane kg 70 45. Mąka ziemniaczana kg 100 46. Żelatyna spożywcza kg 4 47. Kwasek cytrynowy kg 2 48. Groszek ptysiowy kg 40 49. Rogal z nadzieniem kg 70 50. Grzanki kg 40 51. Cukier waniliowy kg 2 52. Cukier kg 800 53. Miód porcjowany kg 50 54. Napój kakaowy kg 24 55. Krem czekoladowy kg 50 56. Wafelek w czekoladzie szt. 700 57. Baton czekoladowy z karmelem szt. 900 58. Makaron pióra kg 60 59. Makaron nitki kg 70 60. Makaron świderki kg 80 61. Makaron wstęgi kg 60 62. Makaron kokardki kg 80 63. Zacierki kg 9 64. Kawa rozpuszczalna kg 10 65. Kawa naturalna kg 4 66. Herbata expresowa kg 65 67. Herbata expresowa (b.s.) kg 3 68. Liść laurowy kg 1,5 69. Majeranek kg 4 70. Papryka słodka kg 2,5 71. Papryka ostra kg 2,5 72. Ziele angielskie kg 2 73. Przyprawa curry kg 2 74. Kurkuma kg 1 75. Ocet l 30 76. Ketchup kg 220 77. Musztarda delikatesowa stołowa kg 120 78. Przyprawa do potraw typu Vegeta kg 50 79. Delikata do ryb kg 2 80. Delikata do kurczaka kg 6 81. Przyprawa do karczku kg 4 82. Przyprawa do wołowiny kg 2 83. Majonez typu Winiary l 220 84. Gałka muszkatołowa kg 1 85. Cynamon kg 1 86. Pieprz czarny mielony kg 4 87. Pieprz czarny ziarnisty kg 4 88. Pieprz ziołowy kg 4 89. Pieprz kolorowy ziarnisty kg 3 90. Tymianek kg 1 91. Rozmaryn kg 1 92. Zioła prowansalskie kg 1 93. Bazylia kg 0,5 94. Oregano kg 0,5 95. Sól kg 180 96. Imbir kg 1 97. Żurek w płynie l 90 98. Przyprawa do zup w płynie typu Winiary kg 180 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 do SIWZ. 2 Przedmiotem zamówienia na zadanie nr 2 są – dostawy zup i sosów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1. Sosy sałatkowe kg 10 2. Sos z zielonym pieprzem kg 9 3. Sos do makaronu Carbonara kg 10 4. Sos do makaronu Bolognese kg 10 5. Barszcz biały kg 12 6. Zupa pieczarkowa kg 8 7. Zupa brokułowa kg 10 8. Zupa cebulowa kg 10 9. Krem z borowików kg 10 10. Bulion drobiowy kg 12 11. Bulion wołowy kg 12 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 a do SIWZ. 3. Przedmiotem zamówienia na zadanie nr 3 są – dostawy wody i soków dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1. Naturalna woda mineralna niegazowana / gazowana 0,50 litra litr 1000 2. Naturalna woda mineralna niegazowana/gazowana 1,50 litra litr 1000 3. Woda źródlana niegazowana 5 litrów litr 1000 4. Napoje owocowe litr 400 5. Sok owocowy 200 ml litr 200 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 b do SIWZ. 4 Przedmiotem zamówienia na zadanie nr 4 są – dostawy produktów mącznych dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1. Pierogi z serem kg 200 2. Pierogi z mięsem kg 200 3. Kopytka kg 80 4. Krokiety kg 160 5. Naleśniki z owocami kg 200 6. Naleśniki z serem kg 270 7. Kluski śląskie kg 100 8. Kartacze z mięsem kg 100 9. Pyzy z mięsem kg 150 10. Knedle kg 60 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 c do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do grupy kapitałowej należy sporządzić według wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do SIWZ. 2. Wypełniony i podpisany formularz oferty - załącznik nr 1 do SIWZ. 3. Wypełniony i podpisany formularz cenowy w zakresie zadań od nr 1 do 4 - załącznik od nr 2 do 2c do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach