Przetargi.pl
Dostawy nabiału oraz jaj konsumpcyjnych na potrzeby jednostek organizacyjnych OISW w Łodzi

Zakład Karny w Łowiczu ogłasza przetarg

  • Adres: 99400 Łowicz, ul. Wiejska
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 468 309 740
  • Data zamieszczenia: 2017-11-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łowiczu
    ul. Wiejska 3
    99400 Łowicz, woj. łódzkie
    tel. 468 309 740
    REGON: 78294200015
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy nabiału oraz jaj konsumpcyjnych na potrzeby jednostek organizacyjnych OISW w Łodzi
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy do magazynów odbiorców, nabiału oraz jaj konsumpcyjnych (jednostki organizacyjne OISW w Łodzi). Wskazane ilości poszczególnych artykułów są ilościami przewidywanymi, które posłużą do określenia wartości przedmiotu zamówienia wg poszczególnych ofert. Zamawiający informuje, iż ilość poszczególnych produktów może ulec zmniejszeniu maksymalnie o 30%. Część 1 Dostawy produktów nabiałowych będą realizowane do następujących jednostek organizacyjnych OISW w Łodzi ZK w Garbalinie 1. Mleko 2% opakowanie foliowe 1-10L – 42000L 2. Ser topiony 100g – 2600 kg 3. Twaróg półtłusty krajanka – 4100 kg 4. Twaróg kostka chudy op. papierowe (pergamin + folia, 200-250 g) – 0 kg 5. Jogurt owocowy 100g-150g – 3200 kg 6. Jogurt naturalny bez cukru 100g - 150g – 3200 kg 7. Śmietana 12% opak. min 200g – 500 kg 8. Serek homogenizowany naturalny 100-150g – 800 kg 9. Twarożek kubek kremowy 100-150g – 3300 kg 10. Ser żółty bez dodatku tłuszczów roślinnych, op. 1-3kg - 0kg ZK w Łowiczu 1. Mleko 2% opakowanie foliowe 1-10L – 53 000L 2. Ser topiony 100g – 2100 kg 3. Twaróg półtłusty krajanka – 4550 kg 4. Twaróg kostka chudy op. papierowe (pergamin + folia, 200-250 g) – 0 kg 5. Jogurt owocowy 100g-150g – 400 kg 6. Jogurt naturalny bez cukru 100g - 150g – 400 kg 7. Śmietana 12% opak. min 200g – 2450 kg 8. Serek homogenizowany naturalny 100-150g – 1000 kg 9. Twarożek kubek kremowy 100-150g – 2750 kg 10. Ser żółty bez dodatku tłuszczów roślinnych, op. 1-3kg – 150 kg ZK w Płocku 1. Mleko 2% opakowanie foliowe 1-10L – 10000L 2. Ser topiony 100g – 1400 kg 3. Twaróg półtłusty krajanka – 0 kg 4. Twaróg kostka chudy op. papierowe (pergamin + folia, 200-250 g) – 2500 kg 5. Jogurt owocowy 100g-150g – 1100 kg 6. Jogurt naturalny bez cukru 100g - 150g – 1600 kg 7. Śmietana 12% opak. min 200g – 700 kg 8. Serek homogenizowany naturalny 100-150g – 1800 kg 9. Twarożek kubek kremowy 100-150g – 180 kg 10. Ser żółty bez dodatku tłuszczów roślinnych, op. 1-3kg - 300 Część 2 Dostawy produktów nabiałowych będą realizowane do następujących jednostek organizacyjnych OISW w Łodzi AŚ w Łodzi 1. Mleko 2% opakowanie foliowe 1-10L – 56000L 2. Ser topiony 100g – 3500 kg 3. Twaróg półtłusty krajanka – 6000 kg 4. Twaróg kostka chudy op. papierowe (pergamin + folia, 200-250 g) – 0 kg 5. Jogurt owocowy 100g-150g – 1100 kg 6. Jogurt naturalny bez cukru 100g - 150g – 1300kg 7. Śmietana 12% opak. min 200g – 1300 kg 8. Serek homogenizowany naturalny 100-150g – 1500 kg 9. Twarożek kubek kremowy 100-150g – 5000 kg 10. Ser żółty bez dodatku tłuszczów roślinnych, op. 1-3kg - 0kg ZK nr 1 w Łodzi 1. Mleko 2% opakowanie foliowe 1-10L – 50000L 2. Ser topiony 100g – 1300 kg 3. Twaróg półtłusty krajanka – 3000 kg 4. Twaróg kostka chudy op. papierowe (pergamin + folia, 200-250 g) – 0 kg 5. Jogurt owocowy 100g-150g – 0 kg 6. Jogurt naturalny bez cukru 100g - 150g – 400 kg 7. Śmietana 12% opak. min 200g – 400 kg 8. Serek homogenizowany naturalny 100-150g – 400 kg 9. Twarożek kubek kremowy 100-150g – 400 kg 10. Ser żółty bez dodatku tłuszczów roślinnych, op. 1-3kg – 400 kg ZK nr 2 w Łodzi 1. Mleko 2% opakowanie foliowe 1-10L – 16000L 2. Ser topiony 100g – 550 kg 3. Twaróg półtłusty krajanka – 700 kg 4. Twaróg kostka chudy op. papierowe (pergamin + folia, 200-250 g) – 700 kg 5. Jogurt owocowy 100g-150g – 50 kg 6. Jogurt naturalny bez cukru 100g - 150g – 150 kg 7. Śmietana 12% opak. min 200g – 100 kg 8. Serek homogenizowany naturalny 100-150g – 350 kg 9. Twarożek kubek kremowy 100-150g – 1100 kg 10. Ser żółty bez dodatku tłuszczów roślinnych, op. 1-3kg – 100 kg Część 3 Dostawy produktów nabiałowych będą realizowane do następujących jednostek organizacyjnych OISW w Łodzi AŚ w Piotrkowie Trybunalskim 1. Mleko 2% opakowanie foliowe 1-10L – 42000L 2. Ser topiony 100g – 2500 kg 3. Twaróg półtłusty krajanka – 4800 kg 4. Twaróg kostka chudy op. papierowe (pergamin + folia, 200-250 g) – 500 kg 5. Jogurt owocowy 100g-150g – 2500 kg 6. Jogurt naturalny bez cukru 100g - 150g – 1500 kg 7. Śmietana 12% opak. min 200g – 1200 kg 8. Serek homogenizowany naturalny 100-150g – 2000 kg 9. Twarożek kubek kremowy 100-150g – 4500 kg 10. Ser żółty bez dodatku tłuszczów roślinnych, op. 1-3kg - 400 ZK w Sieradzu 1. Mleko 2% opakowanie foliowe 1-10L – 33000L 2. Ser topiony 100g – 3200 kg 3. Twaróg półtłusty krajanka – 3500 kg 4. Twaróg kostka chudy op. papierowe (pergamin + folia, 200-250 g) – 2000 kg 5. Jogurt owocowy 100g-150g – 1000 kg 6. Jogurt naturalny bez cukru 100g - 150g – 2200 kg 7. Śmietana 12% opak. min 200g – 2800 kg 8. Serek homogenizowany naturalny 100-150g – 1500 kg 9. Twarożek kubek kremowy 100-150g – 5200 kg 10. Ser żółty bez dodatku tłuszczów roślinnych, op. 1-3kg – 1000 kg Część 4 Dostawy jaj konsumpcyjnych będą realizowane do wszystkich jednostek organizacyjnych OISW w Łodzi w następujących ilościach: AŚ w Łodzi – 90 000 szt AŚ w Piotrkowie tryb. - 60 000 szt ZK nr 1 w Łodzi – 37 000 szt ZK nr 2 w Łodzi – 31 000 szt ZK w Garbalinie – 60 000 szt ZK w Łowiczu – 85 000 szt ZK w Płocku – 60 000 szt ZK w Sieradzu – 91 000 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15511100-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wykonawca przystępujący do postępowania jest zobowiązany wnieść wadium w wysokości: część 1 – 4000,00 zł (słownie: cztery tysiące złotych, 00/100 gr.) część 2 – 3700,00 zł (słownie: trzy tysiące siedemset złotych, 00/100 gr.) część 3 – 3800,00 zł (słownie: trzy tysiące osiemset złotych, 00/100 gr.) część 4 – 1500,00 zł (słownie: jeden tysiąc pięćset złotych, 00/100 gr.) I. FORMA WADIUM Wadium może być wniesione w jednej lub kilku z poniższych form: 1. pieniądzu na konto bankowe wskazane w Rozdz. III podrozdziale III, punkt 2, 2. poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo- kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3. gwarancjach bankowych, 4. gwarancjach ubezpieczeniowych, 5. poręczeniach udzielonych przez podmioty, o których mowa w art.6 b ust. 5 pkt. 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2014, poz. 1804 ORAZ Z 2015R. POZ. 978 I 1240). II. TERMIN I MIEJSCE WNIESIENIA WADIUM 1. Z treści gwarancji winno wynikać bezwarunkowe, na każde pisemne żądanie zgłoszone przez Zamawiającego w terminie związania ofertą, zobowiązanie Gwaranta do wypłaty Zamawiającemu pełnej kwoty wadium w okolicznościach określonych w ustawie Prawo zamówień publicznych. 2. Wadium wniesione w formie pieniężnej należy wpłacić przelewem na rachunek Zamawiającego w Narodowym Banku Polskim oddz. Łódź Nr konta 39 1010 1371 0034 0513 9120 0000. 3. w terminie do dnia 11.12.2017r. do godziny 12:00. 4. Oferta jest skutecznie zabezpieczona wadium, jeśli pieniądze znajdą się na koncie Zamawiającego w wymaganym terminie składania ofert, tj. do dnia 11.12.2017r. do godziny 12:00. IV. UTRATA WADIUM Zasady zwrotu lub zatrzymania wadium określa art. 46 ustawy Pzp.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił wymagań w tym zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach