Przetargi.pl
Dostawy nabiału

Zakład Karny w Tarnowie ogłasza przetarg

  • Adres: 33100 Tarnów, ul. St. Konarskiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-14 623-51-00 wew. 231 , fax. 146 215 677
  • Data zamieszczenia: 2017-11-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Tarnowie
    ul. St. Konarskiego 2
    33100 Tarnów, woj. małopolskie
    tel. 0-14 623-51-00 wew. 231, fax. 146 215 677
    REGON: 32000600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy nabiału
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy nabiału, sklasyfikowanego w grupie CPV 15500000-3 oraz 03142500-3 dla Zakładu Karnego w Tarnowie, w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Część I – Mleko, śmietana, sery Mleko granulowane– opakowania max 20 kg 1 150 kg Twaróg chudy, pakowany po 200 g lub 250 g 5 250 kg Ser topiony pakowany po 50g lub 100g 1 400 kg Ser żółty salami 800 kg Śmietana 12 % pakowana po 300 – 500 g 1 150 kg Ser do smarowania fromage pakowany po 70g - 100 g 800 kg Okres przydatności do spożycia na w/w artykuły min. 14 dni od daty dostawy. Część II – Wyroby homogenizowane Serek homogenizowany smakowy 4 150 kg pakowany po 100 g -150 g Serek homogenizowany naturalny pakowany po 150 g 850 kg Zamawiający wymaga, by Wykonawca dostarczał w ramach jednej dostawy serków homogenizowanych smakowych jeden rodzaj smaku serka, chyba że Zamawiający określi inaczej w zamówieniu jednostkowym Okres przydatności do spożycia na w/w artykuły min. 14 dni od daty dostawy. Część III – Jaja kurze Jaja kurze, klasa A, klasa wagowa M (53-63 gram) 80 140 szt. Okres przydatności do spożycia na w/w artykuły min. 14 dni od daty dostawy. Dostarczane jaja powinny posiadać odpowiednie oznakowanie na skorupie (kod producenta). Opakowania zbiorcze jaj kurzych muszą posiadać na zewnętrznej powierzchni dobrze widoczne i czytelne oznaczenia, w szczególności: - kod zakładu pakowania jaj, - klasa jakości, - klasa wagowa, - data minimalnej trwałości Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy lub parametrom odnoszącym się do tych norm. Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczone przez wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będą uzależnione od bieżących potrzeb zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.01.2018 r. do 30.06.2018 r. Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami, własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy do siedziby Zamawiającego, średnio ok. 1 raz w tygodniu, w zależności od potrzeb w dni robocze poniedziałek – piątek w godzinach 7.30 – 12.00. Zamówienia jednostkowe będą składane telefonicznie lub pisemnie (faks, email) przez referenta żywnościowego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach