Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy ogłasza przetarg
- Adres: 38-722 Olszanica, Olszanica
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 134617450
- Data zamieszczenia: 2020-08-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Olszanicy
Olszanica 222
38-722 Olszanica, woj. podkarpackie
tel. 134617450
REGON: 384899520 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mrożonek - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Brokuły mrożone. opakowanie jednostkowe do 5 kg. Produkt głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 320 kg. 2. Brukselka mrożona. Kapusta brukselka 100%. Opakowanie do 5 kg. Produkt głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 200 kg. 3. Groszek zielony mrożony. Groszek cały, bez uszkodzeń, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, wolny od zlepieńców. Opakowanie jedn. do 5 kg. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 200 kg. 4. Kalafior mrożony. Produkt głęboko mrożony. Opakowanie jedn. do 5 kg. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 320 kg. 5. Fasolka szparagowa mrożona. Fasola szparagowa cięta. Produkt głęboko mrożony. Opakowanie jedn. do 5 kg. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 320 kg. 6. Papryka mrożona. Opakowanie jedn. do 5 kg. Papryka mrożona cięta czerwona lub kolorowa. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 200 kg. 7. Marchew - mini mrożona. Opakowanie jedn. do 5 kg. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 200 kg. 8. Marchew kostka mrożona. Kostka marchwi, bez uszkodzeń, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, wolna od zlepieńców. Opakowanie jedn. do 5 kg. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 200 kg. 9. Włoszczyzna mrożona. Warzywa paski min. 3 składniki (np. marchew, seler, pietruszka, por). Opakowanie jedn. do 5 kg. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 400 kg. 10. Mieszanka warzywna mrożona, min. 5 składników (np. marchew, kalafior, fasola szparag. pietruszka, seler, cebula, groch zielony). Opakowanie jedn. do 5 kg. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 240 kg. 11. Mieszanka owocowa kompotowa mrożona. Produkt naturalny głęboko mrożony. Skład: różne owoce, (nie mniej niż cztery rodzaje owoców). Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia min. niż 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 2400 kg. 12. Borowik mrożony. Grzyby bez obcych smaków i zapachów, bez skaz, zanieczyszczeń, uszkodzeń mechanicznych. Opakowanie jednostkowe do 5 kg. Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 40 kg. 13. Truskawka mrożona. Owoce bez szypułek, całe, czyste, bez zlepień. Produkt głęboko mrożony, opakowanie do 5 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 200 kg. 14. Borówka mrożona. Owoce całe, czyste, bez zlepień. Produkt głęboko mrożony, opakowanie jedn. do 5 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 200 kg. 15. Filet z dorsza mrożony SHP. Filety z dorsza bez skóry, Shatterpack. bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 5%, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku. Produkt głęboko mrożony. Opakowanie: kartony do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy do magazynu. W ilości 600 kg. 16. Frytki mrożone. Opakowanie jedn. 2kg-2,5 kg. Szybko smażące frytki karbowane podsmażone i zamrożone. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. W ilości 500 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15330000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- PRZETWORY I KONCENTRATY W PAKIECIE I, SOKI OWOCOWE W PAKIECIE II ORAZ SUSZ WARZYWNY W PAKIECIE III DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2019-11-06 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie
Dodano: 2019-06-04 - PRZETWORY I KONCENTRATY W PAKIECIE I DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2018-10-25 - PRZETWORY I KONCENTRATY W PAKIECIE I ORAZ SOKI OWOCOWE W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2018-08-30 - Dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Medyce
Dodano: 2017-11-27 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (warzyw kiszonych) do magazynu Zamawiającego.
Dodano: 2017-09-12 - PRZETWORY I KONCENTRATY W PAKIECIE I ORAZ SOKI OWOCOWE W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2017-08-31 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-12-02