Przetargi.pl
Dostawy mleka i nabiału

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 32082 Bolechowice, Więckowice, ul. Słoneczna
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 122 851 603 , fax. 122 852 010
  • Data zamieszczenia: 2016-11-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Więckowice, ul. Słoneczna 3
    32082 Bolechowice, woj. małopolskie
    tel. 122 851 603, fax. 122 852 010
    REGON: 29792200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mleka i nabiału
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Jogurt naturalny op. 150 g. o zawartości tłuszczu 0%-2% w 100g jogurtu, gęsty szt. 1200 2.Jogurt owocowy op.150 g.o zawartości tłuszczu 0% -2 % w 100g jogurtu, smak truskawkowy brzoskwiniowy, malinowy, z owoców leśnych, ananasowy, gęsty, z widocznymi kawałkami owoców (zawartość owoców min.3,5%). szt. 4100 3.Kefir op. do 1 l. o zawartości tłuszczu 2% w 100g kefiru. l 350 4.Margaryna Palma a 250 g. o zawartości tłuszczu 80% kg 100 5.Masło ekstra, z zawartością tłuszczu zwierzęcego (mlekowego), nie mniej niż 82%, z zawartością wody poniżej 17%, niesłone (nie więcej niż 2% soli) - w 100g masła. Nie posiadające tłuszczów innego pochodzenia (np. oleje, margaryny), o stałej konsystencji .Pakowane w kostki 200g –kg 1520 6.Maślanka naturalna opak do 1 l. zawartość tłuszczu 2% l 140 7.Maślanka owocowa jagodowa, truskawkowa, brzoskwiniowa op. do 1 l l 450 8.Mleko krowie o zawartości tłuszczu 2% w litrze mleka, pakowane w worki foliowe do10 l, worki nieuszkodzone, czyste. l 18 500 9.Mleko w proszku op. do 0,5kg spożywcze, krowie , pełne, niegranulowane. kg 10 10.Mleko zagęszczone niesłodzone opakowanie 0,5 l l 140 11.Ser biały chudy , niekwaśny, 0% tłuszczu kg 50 12.Ser biały półtłusty , niekwaśny, o zawartości tłuszczu 4% w 100g sera kg 1490 13.Ser topiony o zawartości tłuszczu nie mniej niż 20% w 100g suchej masy. Smaki: naturalny, oraz z dodatkami: szynki, papryki, szczypiorku, pieczarek. Waga 1szt - 100g. kg 60 14.Ser żółty Gouda lub Edamski posiadający nie mniej niż 27 gram tłuszczu zwierzęcego ( mlekowego) w 100 gram sera, nieposiadający tłuszczów innego pochodzenia (np.oleje, margaryny), kawałki o wadze 3-4 kg, nie łamiący się kg 165 15.Serek Bieluch lub równoważny opak.100 gram, o zawartości tłuszczu nie mniej niż 3 gram, węglowodanów 4,5 gram, białka 9 gram - w 100 gramach serka. kg 60 16.Serek do chleba op. do 100 g śmietankowy, z ziołami, ze szczypiorkiem, z czosnkiem, z ogórkiem i koperkiem, z papryką, z chrzanem o zawartości tłuszczu nie mniej niż 15 gram, węglowodanów 3 gram , białka 5 gram- w 100 gramach serka. kg 150 17.Serek fromage a 100 g , naturalny, o smaku: śmietankowym, czosnkowym, chrzanowym, warzywnym. kg 75 18.Serek grani ziarnisty op. do 200 g , widoczne granulki sera, oddzielające się od śmietanki, o zawartości tłuszczu 3-5% w 100g serka. kg 460 19.Serek homo naturalny op. do 200 g o zawartości tłuszczu 3 - 7 % w 100g serka. kg 70 20.Serek homo owocowy op. do 200 g o zawartości tłuszczu 3 - 7 % w 100g serka. kg 170 21.Serek kanapkowy naturalny, ze szczypiorkiem, z czosnkiem, z papryką op. do 150 g o zawartości tłuszczu nie mniej niż 14 gram, węglowodanów 6 gram , białka 6 gram- w 100 gram. Serka- kg 95 22.Serek Ostrowia lub równoważny mix.op 120 g o zawartości tłuszczu 23 g., białka5 g, węglowodanów 4 g- w 100 gramach serka kg 190 23.Śmietana opakowanie twarde do 5 l. o zawartości tłuszczu 18% w litrze śmietany, homogenizowana, słodka, bez grudek l 1540
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach