Areszt Śledczy w Grójcu ogłasza przetarg
- Adres: 05-600 Grójec, ul. Armii Krajowej
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 486 642 052, , fax. 486 642 725
- Data zamieszczenia: 2020-06-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Grójcu
ul. Armii Krajowej 21
05-600 Grójec, woj. mazowieckie
tel. 486 642 052, , fax. 486 642 725
REGON: 32075600000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsna i przetworów mięsnych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Kawałki Wołowiny b/k* II- mięso świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. - 150 kg Wątroba wieprzowa – świeża, nie mrożona pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. - 250 kg Łopatka wieprzowa b/k - mięso świeże, nie mrożone pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. - 1800 kg Kości wieprzowe schabowe - wędzone, pakowane próżniowo, opakowanie do 3 kg - 2800 kg Serca wieprzowe - świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. - 100 kg Żołądki z kurczaka - świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. - 300 kg Kurczak cały – bez podrobów świeży, nie mrożony, pakowany próżniowo, 1 szt. w opakowaniu - 1500 kg Ćwiartka kurczaka – świeża, nie mrożona, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 1500 kg Filet z piersi kurczaka – świeży, nie mrożony, pakowany próżniowo, opakowanie do 2 kg. - 600 kg Wątróbki drobiowe - świeża, nie mrożona pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. - 250 kg Serca drobiowe - świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg. - 200 kg Wędlina typu: Kiełbasa biała parzona - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM** do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. - 150 kg Wędlina typu: Kiełbasa kanapkowa - produkt blokowy lub kiełbasa, średnio rozdrobniony wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. - 2800 kg Wędlina typu: Kiełbasa Podwawelska - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg. - 850 kg Smalec wieprzowy - w kostkach 200 do 400 gram) - 150 kg Szynka prasowana – uformowana w blok, produkt mięsny szynka wieprzowa, parzona o zawartości mięsa minimum 80% w osłonce sztucznej lub bez osłonki, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg 500 Wędlina typu: Kiełbasa śląska - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 700 kg Wędlina typu: Kiełbasa drobiowa (cienka) Kiełbasa homogenizowana drobiowa lub wieprzowo- drobiowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 2500 kg Wędlina typu: Kiełbasa szynkowa - Kiełbasa grubo rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej lub sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 500 kg Wędlina typu: Kiełbasa boczkowa - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona, w osłonce jadalnej lub sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 150 kg Wędlina typu: Parówki wieprzowe - Kiełbasa drobno rozdrobniona wieprzowa parzona w osłonce naturalnej wieprzowej lub sztucznej. Skład: mięso wieprzowe min. 50%, inne drobno rozdrobnione surowce mięsno tłuszczowe, inne dodatki i przyprawy. W odcinkach prostych o długości 14-20cm, pakowane próżniowo, opakowania do 3 kg. - 1600 kg Wędlina typu: Kiełbasa Parówkowa - kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 3 kg. - 400 kg Wędlina typu: Kiełbasa zwyczajna - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 3 kg. - 1700 kg Wędlina typu: Kurczak faszerowany - produkt blokowy drobiowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 3 kg. - 500 kg Wędlina typu: Mielonka z indyka - produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony drobiowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 600 kg Wędlina typu: Kiełbasa krakowska - kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 55%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 600 kg Wędlina typu: Mortadela drobiowa Kiełbasa homogenizowana drobiowa lub wieprzowo- drobiowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 1500 kg Wędlina typu: Pieczeń rzymska - produkt mięsny garmażeryjny wieprzowy lub wieprzowo- wołowy, parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 1500 kg Wędlina typu: Przysmak drobiowy - produkt mięsny garmażeryjny parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 60%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 700 kg Wędlina typu: Pasztet wieprzowy - produkt mięsny, garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 800 kg Podgardle wieprzowe wędzone - pakowane próżniowo, opakowanie do 3 kg - 600 kg Wyrób typu: Salceson czarny - produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 450 kg Wyrób typu: Salceson biały Włoski - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 350 kg Wyrób typu: Pasztetowa wieprzowa - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z pasztetową parzona w osłonce sztucznej z dodatkiem wątroby pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 500 kg Wyrób typu: Kaszanka gryczana - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka z kaszą gryczaną parzona w osłonce sztucznej, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 700 kg Wędlina typu: Parówki drobiowe - Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa, parzona w osłonce sztucznej. Skład: mięso drobiowe min. 60%, inne drobno rozdrobnione surowce mięsno tłuszczowe, inne dodatki i przyprawy. W odcinkach prostych o długości 14-20cm, pakowane próżniowo, opakowania do 3 kg. - 1000 kg Wędlina typu: Mielonka drobiowa - produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony drobiowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 1800 kg Wędlina typu: Szynka drobiowa - produkt mięsny drobiowy, o zawartości mięsa minimum 70%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 600 kg Wyrób typu: Pasztet drobiowy - produkt mięsny drobiowy, podrobowy, kiszka z pasztetową parzona, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 200 kg Wędlina typu: Pieczeń drobiowa - produkt mięsny garmażeryjny, drobiowy, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 700 kg Wyrób typu: Pasztet mazowiecki - produkt mięsny, garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg - 200 kg Konserwa mięsna - familijna - puszka z samootwieraczem lub alupak o gramaturze netto: 200 do 300 gr. Zawartość mięsa min. 50 % - 200 kg Konserwa pasztet drobiowy, puszka z samootwieraczem lub alupak o gramaturze netto: 200 do 300 gr. Zawartość mięsa min. 50 % 150 Wędlina typu: Kiełbasa toruńska- kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 900 kg Wędlina typu: Kiełbasa swojska - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 200 kg Wędlina typu: Kiełbasa grillowa - kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 2000 kg Wędlina typu: Szynka tyrolska - Produkt blokowy lub kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 20%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 700 kg Wędlina typu: Kiełbasa golonkowa - kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo- wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 150 kg Wędlina typu: Polędwica drobiowa, produkt mięsny polędwica drobiowa, wędzona i parzona o zawartości mięsa drobiowego minimum 60%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 600 kg Żeberka wieprzowe – surowe, świeże, porcjowane w paski, pakowane próżniowo, opakowania do 3 kg - 200 kg Wyrób typu: Pasztetowa drobiowa - Produkt mięsny drobiowy, podrobowy, kiszka z pasztetową, parzona w osłonce sztucznej, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg - 1200 kg Wędlina typu: Kiełbasa wiejska wieprzowa, bez zawartości laktozy- produkt średnio rozdrobniony, wędzony, pieczony, o zawartości mięsa min. 60%, Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MOM do 10% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie - 50 kg Wędlina typu: Filet pieczony z indyka, nie zawierający laktozy , produkt wykonany z mięsa z indyka, pieczony, o zawartości mięsa ok. 80% pakowany próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie - 50 kg Wędlina typu: polędwica wędzona z kurczaka bez laktozy- produkt wykonany z mięsa z drobiowego, wędzony, o zawartości mięsa min. 80%, pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie - 50 kg Wędlina typu: „Szynka od chłopa”- produkt wieprzowy wędzony, pieczony, bez zawartości laktozy, o zawartości mięsa min. 80% pakowana próżniowo, opakowania do 2 kg, na każdym opakowaniu powinna być widoczna informacja o braku laktozy w produkcie - 50 kg Mięso mielone wieprzowe II– świeże, nie mrożone, pakowane próżniowo, opakowania do 2 kg - 1000 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup artykułów spożywczych, mięsa, drobiu, warzyw, owoców, mrożonek i artykułów garmażeryjnych na potrzeby stołówki szkolnej w Zalesiu Górnym
Dodano: 2024-03-08 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola nr 1 im. Krasnala Hałabały w Kobyłce w 2024 roku
Dodano: 2024-03-07 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych – wyrobów garmażeryjnych dla Publicznego Przedszkola nr 1 im. Krasnala Hałabały w Kobyłce w 2024 roku
Dodano: 2024-03-07 - Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół w Siemiątkowie w 2024 r.
Dodano: 2024-02-21 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej nr 312 im. Ewy Szelburg - Zarembiny.
Dodano: 2024-02-18 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, tłuszczy roślinnych i jaj dla Internatu Zespołu Szkół Technicznych w Płocku w 2023 roku.
Dodano: 2024-02-16 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Placówek Oświatowych w Gołyminie-Ośrodku
Dodano: 2024-02-12 - „Dostawa żywności do Szkoły Podstawowej w Świerczach w roku 2024”
Dodano: 2024-02-11 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych.
Dodano: 2024-01-31 - Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 2 im. Stefana Żeromskiego w Konstancin-Jeziornej w 2024 r.
Dodano: 2024-01-28