Przetargi.pl
Dostawy mięsa wieprzowego, mięsa wołowego, mięsa drobiowego, wędlin drobiowych, wędlin wieprzowych, podrobów wieprzowych, konserw mięsnych oraz tłuszczów

Areszt Śledczy w Płońsku ogłasza przetarg

  • Adres: 09-100 Płońsk, ul. Warszawska 49
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-23 662-27 38 , fax. 0-23 662-21 48
  • Data zamieszczenia: 2013-01-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Płońsku
    ul. Warszawska 49 49
    09-100 Płońsk, woj. mazowieckie
    tel. 0-23 662-27 38, fax. 0-23 662-21 48
    REGON: 00032077900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa wieprzowego, mięsa wołowego, mięsa drobiowego, wędlin drobiowych, wędlin wieprzowych, podrobów wieprzowych, konserw mięsnych oraz tłuszczów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I - mięso wieprzowe, mięso wołowe oraz tłuszcze 1. Boczek surowy wieprzowy z kością 150 kg 2. Łopatka wieprzowa z kością 1 100 kg 3. Żeberka wieprzowe paski 50 kg 4. Wątroba wieprzowa 400 kg 5. Mięso wołowe b/k z łopatki 50 kg 6. Mięso gulaszowe wołowe kl. II 350 kg 7. Mięso wieprzowe gulaszowe kl. II 200 kg 8. Kości 900 kg 9. Słonina 100 kg 10. Smalec 150 kg Część nr II - podroby i wędliny wieprzowe 1. Kaszanka 600kg 2. Kiełbasa zielonogórska 100 kg 3. Kiełbasa biała surowa 400 kg 4. Kiełbasa mozaikowa 90 kg 5. Mortadela 800 kg 6. Kiełbasa parówkowa 550 kg 7. Kiełbasa zwyczajna 900 kg 8. Mielonka wieprzowa 700 kg 9. Kiełbasa szynkowa 70 kg 10. Przysmak śniadaniowy 600 kg 11. Salceson włoski 600 kg 12. Pasztetowa wieprzowa 400 kg Część nr III - mięso i wędliny drobiowe 1. Mielonka drobiowa 700kg 2. Polędwica drobiowa 80 kg 3. Szynka drobiowa 100 kg 4. Paluszki drobiowe 700 kg 5. Parówkowa drobiowa 600 kg 6. Skrzydełka z kurczaka 700 kg 7. Żołądki z kurczaka 400 kg Część nr IV - konserwy mięsne 1. Konserwa mięsna wieprzowa (gramatura od 200-400 g) 400kg 2. Pasztet z drobiu konserwa (gramatura 200-400 g) 80 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach