Przetargi.pl
Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów wieprzowych, wędlin i wyrobów wieprzowo - wołowych do Aresztu Śledczego w Starogardzie Gdańskim, ul. Kościuszki 30 A, 83-200 Starogard Gd.

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 83-200 Starogard Gdański, ul. Kościuszki 30A
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 7759200 , fax. 058 7750103
  • Data zamieszczenia: 2011-06-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Kościuszki 30A 30A
    83-200 Starogard Gdański, woj. pomorskie
    tel. 058 7759200, fax. 058 7750103
    REGON: 00031971800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowosci prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów wieprzowych, wędlin i wyrobów wieprzowo - wołowych do Aresztu Śledczego w Starogardzie Gdańskim, ul. Kościuszki 30 A, 83-200 Starogard Gd.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia stanowią dostawy, w trakcie obowiązywania umowy, niżej wymienionych artykułów spożywczych do magazynu żywnościowego Aresztu Śledczego w Starogardzie Gdańskim: 1) I część zamówienia a) półtusze wieprzowe kl. R - 4000 kg, b) ćwierci wołowe przednie - Dorosła - 3700 kg. 2) II część zamówienia a) wątroba wieprzowa - 2150 kg, b) żołądki wieprzowe - 1800 kg, c) podgardle wędzone - 2050 kg, d) kaszanka - 1800 kg, e) salceson czarny - 1000 kg, f) wątrobianka - 1000 kg, g) Kiełbasa krakowska parzona - 200 kg, h) Kiełbasa mortadela - 1950 kg, i) Kiełbasa parówkowa - 750 kg, j) Serdelki - 750 kg, k) Kiełbasa piwna - 350 kg, l) Kiełbasa szynkowa - 200 kg, m) Kiełbasa toruńska - 550 kg, n) Kiełbasa zwyczajna - 2900 kg, o) Kiełbasa mielonka - 900 kg, p) Szynka gotowana - 200 kg, q) Kiełbasa żywiecka - 200 kg, r) Kiełbasa jałowcowa - 200 kg, s) Smalec biały wieprzowy - 500 kg. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, z uwzględnieniem całej ilości przedmiotu zamówienia w danej części.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151133006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną