Przetargi.pl
dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, mięsa mielonego wieprzowo-wołowego, podrobów wieprzowych oraz przetworów mięsnych wieprzowo-wołowych

Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg

  • Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka
  • Województwo:
  • Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Data zamieszczenia: 2019-05-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
    ul. Siennicka 23
    80-758 Gdańsk
    tel. 058 301-60-33 w. 301
    REGON: 00000000000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, mięsa mielonego wieprzowo-wołowego, podrobów wieprzowych oraz przetworów mięsnych wieprzowo-wołowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1: 1. Mięso wołowe drobne, klasy II w ilości – 650 kg 2. Wątroba wieprzowa w ilości – 750 kg 3. Karkówka bez kości w ilości – 120 kg 4. Mięso wieprzowe drobne, klasy II A w ilości – 800 kg 5. Schab wieprzowy bez kości w ilości – 300 kg 6. Mięso mielone wieprzowo-wołowe w ilości – 3700 kg Część 2: 1. Parówka cienka wieprzowa w ilości – 700 kg 2. Kiełbasa parówkowa w ilości – 1100 kg 3. Mortadela wieprzowa w ilości – 1500 kg 4. Pasztetowa wieprzowa w ilości – 200 kg 5. Kaszanka w ilości – 2500 kg 6. Salceson czarny podrobowy w ilości – 950 kg 7. Mielonka wieprzowa w ilości – 800 kg 8. Kiełbasa śląska w ilości – 1500 kg 9. Kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości – 200 kg 10. Kiełbasa krakowska parzona w ilości – 250 kg 11. Kiełbasa golonkowa w ilości – 250 kg 12. Kiełbasa biała parzona w ilości – 180 kg 13. Kiełbasa zwyczajna w ilości – 5600 kg 14. Kiełbasa podwawelska w ilości – 600 kg 15. Kiełbasa metka w ilości – 1500 kg 16. Kiełbasa żywiecka w ilości – 120 kg 17. Kiełbasa dębicka w ilości – 300 kg 18. Kiełbasa luncheon - meat – 1500 kg 19. Kiełbasa zielonogórska w ilości – 300 kg 20. Parówka cielęca w ilości - 150 kg 21. Polędwica sopocka w ilości – 500 kg 22. Salceson biały w ilości – 750 kg 23. Szynka gotowana w ilości – 150 kg 24. Szynka w galarecie w ilości - 150 kg 25. Podgardle wędzone w ilości - 300kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15111000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Ocena spełniania warunków dokonywana będzie w oparciu o złożone przez wykonawcę oświadczenia o spełnianiu warunków w postępowaniu określonych w art. 22 ust 1 Pzp.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach