Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza ogłasza przetarg
- Adres: 15-370 Białystok, ul. Bema 100
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 85 71 45 171 , fax. 85 71 45 715
- Data zamieszczenia: 2013-08-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza
ul. Bema 100 100
15-370 Białystok, woj. podlaskie
tel. 85 71 45 171, fax. 85 71 45 715
REGON: 05044003600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.podlaski.strazgraniczna.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 56/ZP/WTiZ/13) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy do Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1a, Załącznik nr 1b, Załącznik nr 1c oraz Załącznik nr 1d do SIWZ. Zadanie I L.p. Nazwa przedmiotu J.m Ilość Klasyfikacja CPV 1 Schab wieprzowy b/k kg 70 15113000-3 2 Łopatka wieprzowa b/k kg 95 15113000-3 3 Szynka wieprzowa b/k kg 60 15131410-2 4 Karkówka wieprzowa b/k kg 85 15113000-3 Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. Przedmiotem zamówienia jest asortyment wyszczególniony w poniższej tabeli. Zadanie II L.p. Nazwa przedmiotu J.m Ilość Klasyfikacja CPV 1 Boczek wędzony bez żeberek kg 40 15131130-5 2 Kiełbasa krakowska parzona kg 50 15131130-5 3 Szynka wieprzowa gotowana kg 35 15131130-5 4 Baleron gotowany kg 35 15131130-5 5 Ogonówka wędzona kg 35 15131130-5 Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży Przedmiotem zamówienia jest asortyment wyszczególniony w poniższej tabeli. Zadanie III L.p. Nazwa przedmiotu J.m Ilość Klasyfikacja CPV 1 Ćwiartka z kurczaka (udko) kg 350 15112000-6 2 Filet z piersi kurczaka kg 300 15112000-6 3 Udziec z indyka b/k kg 200 15112000-6 Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. Przedmiotem zamówienia jest asortyment wyszczególniony w poniższej tabeli. Zadanie IV L.p. Nazwa przedmiotu J.m Ilość Klasyfikacja CPV 1 Parówki drobiowe kg 260 15131135-0 2 Pasztetowa drobiowa kg 70 15131310-1 3 Szynka drobiowa kg 140 15131135-0 4 Mortadela drobiowa kg 150 15131135-0 5 Pasztet drobiowy pieczony kg 70 15131310-1 6 Polędwica drobiowa kg 140 15131135-0 7 Kiełbasa biała parzona drobiowa kg 110 15131135-0 8 Kiełbasa złota drobiowa kg 160 15131135-0 9 Szynka z indyka kg 140 15131135-0 Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. W związku z żywieniem osób wyznania muzułmańskiego wyroby drobiowe nie mogą posiadać domieszek wieprzowych. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.podlaski.strazgraniczna.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-15-15
Dodano: 2015-10-20 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i podrobów do Aresztu Śledczego w Suwałkach
Dodano: 2015-09-30 - przetarg nieograniczony na dostawę artykułów żywnościowych.
Dodano: 2015-05-11 - Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-10-14
Dodano: 2014-10-08 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Suwałkach
Dodano: 2014-09-24 - przetarg nieograniczony na dostawę artykułów żywnościowych.
Dodano: 2014-05-12 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Brańsku w okresie 12 miesięcy od daty udzielenia zamówienia.Przedmiot zamówienia podzielony został na sześć części: Pakiet I- Mięso wieprzowe ; Pakiet II- Produkty mięsno-wędliniarskie; Pakiet III-Mięso i przetwory drobiowe; Pakiet IV- Mleko i produkty mleczarskie; Pakiet V-Pieczywo; Pakiet VI-Ciasto.
Dodano: 2014-02-11 - Dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 1/ZP/WTiZ/14)
Dodano: 2014-01-15 - Dostawa mięsa wieprzowego dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy
Dodano: 2013-12-27 - Dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 96/ZP/WTiZ/13).
Dodano: 2013-12-16