Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza ogłasza przetarg
- Adres: 15-370 Białystok, ul. Bema 100
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 85 71 45 171 , fax. 85 71 45 715
- Data zamieszczenia: 2013-06-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podlaski Oddział Straży Granicznej im. gen. Henryka Minkiewicza
ul. Bema 100 100
15-370 Białystok, woj. podlaskie
tel. 85 71 45 171, fax. 85 71 45 715
REGON: 05044003600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.podlaski.strazgraniczna.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 35/ZP/WTiZ/13) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy do Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1a, Załącznik nr 1b, Załącznik nr 1c oraz Załącznik nr 1d do SIWZ. Zadanie I L.p. Nazwa przedmiotu J.m Ilość Klasyfikacja CPV 1 Schab wieprzowy b/k kg 55 15113000-3 2 Łopatka wieprzowa b/k kg 55 15113000-3 3 Szynka wieprzowa b/k kg 55 15131410-2 4 Karkówka wieprzowa b/k kg 55 15113000-3 Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. Zadanie II L.p. Nazwa przedmiotu J.m Ilość Klasyfikacja CPV 1 Kiełbasa krakowska parzona kg 50 15131130-5 2 Szynka wieprzowa gotowana kg 45 15131130-5 3 Baleron gotowany kg 45 15131130-5 4 Ogonówka wędzona kg 45 15131130-5 Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży Zadanie III L.p. Nazwa przedmiotu J.m Ilość Klasyfikacja CPV 1 Ćwiartka z kurczaka (udko) kg 250 15112000-6 2 Filet z piersi kurczaka kg 250 15112000-6 3 Udziec z indyka b/k kg 140 15112000-6 Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. Zadanie IV L.p. Nazwa przedmiotu J.m Ilość Klasyfikacja CPV 1 Parówki drobiowe kg 180 15131135-0 2 Pasztetowa drobiowa kg 60 15131310-1 3 Szynka drobiowa kg 100 15131135-0 4 Mortadela drobiowa kg 100 15131135-0 5 Pasztet drobiowy pieczony kg 55 15131310-1 6 Polędwica drobiowa kg 100 15131135-0 7 Kiełbasa biała parzona drobiowa kg 70 15131135-0 8 Kiełbasa złota drobiowa kg 100 15131135-0 9 Szynka z indyka kg 100 15131135-0 Wyroby muszą odpowiadać Polskim Normom. W związku z żywieniem osób wyznania muzułmańskiego wyroby drobiowe nie mogą posiadać domieszek wieprzowych. Dostarczane produkty muszą być świeże z terminem przydatności do spożycia według obowiązujących norm. Oferowane wyroby powinny spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.podlaski.strazgraniczna.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-15-15
Dodano: 2015-10-20 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i podrobów do Aresztu Śledczego w Suwałkach
Dodano: 2015-09-30 - przetarg nieograniczony na dostawę artykułów żywnościowych.
Dodano: 2015-05-11 - Dostawa mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Czerwonym Borze, nr sprawy DKw-220-10-14
Dodano: 2014-10-08 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Suwałkach
Dodano: 2014-09-24 - przetarg nieograniczony na dostawę artykułów żywnościowych.
Dodano: 2014-05-12 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Brańsku w okresie 12 miesięcy od daty udzielenia zamówienia.Przedmiot zamówienia podzielony został na sześć części: Pakiet I- Mięso wieprzowe ; Pakiet II- Produkty mięsno-wędliniarskie; Pakiet III-Mięso i przetwory drobiowe; Pakiet IV- Mleko i produkty mleczarskie; Pakiet V-Pieczywo; Pakiet VI-Ciasto.
Dodano: 2014-02-11 - Dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 1/ZP/WTiZ/14)
Dodano: 2014-01-15 - Dostawa mięsa wieprzowego dla Domu Pomocy Społecznej w Choroszczy
Dodano: 2013-12-27 - Dostawy mięsa wieprzowego, drobiowego oraz ich przetworów (sprawa nr 96/ZP/WTiZ/13).
Dodano: 2013-12-16