Ośrodek Oświaty i Wychowania ogłasza przetarg
- Adres: 86-100 Świecie, ul. Wojska Polskiego 124
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-52 3311525 , fax. 0-52 3330330
- Data zamieszczenia: 2015-06-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Oświaty i Wychowania
ul. Wojska Polskiego 124 124
86-100 Świecie, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 0-52 3311525, fax. 0-52 3330330
REGON: 09152579500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ooiw.swiecie.net
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa, wędlin oraz drobiu do przedszkoli publicznych, żłobka, szkół podstawowych i gimnazjów z terenu gminy Świecie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy świeżego mięsa, wędlin oraz świeżego drobiu do przedszkoli publicznych, żłobka, szkół podstawowych i gimnazjów z terenu gminy Świecie przez okres od 01.09.2015 r. do 30.06.2016 r., w ilościach i asortymencie określonych w formularzu cenowym, stanowiącym Załącznik nr 1 do SIWZ, z podziałem na następujące zadania: Zadanie nr 1:Mięso (9 pozycji asortymentowych), Zadanie nr 2: Wędliny (21 pozycji asortymentowych), Zadanie nr 3: Drób (8 pozycji asortymentowych). - Przedmiot zamówienia niniejszego postępowania stanowią mięsa najwyższej klasy jakości (klasa I - mięso, klasa A - drób) oraz wędliny z wysoką zawartością mięsa, wyprodukowane z mięs najwyższej jakości, chyba, że Zamawiający określił inaczej w Załączniku nr 1 do SIWZ. W wędlinach nie dopuszcza się obecności MOM - mięsa oddzielonego mechanicznie. Mięsa muszą być świeże, nie poddane żadnej obróbce, z wyjątkiem schłodzenia oraz nieusztywnione wskutek procesu wychładzania. - Zamawiający zastrzega, że ilości asortymentu wskazane w formularzu cenowym (Załącznik nr 1) są ilościami szacunkowymi, a zatem w trakcie realizacji umowy mogą one w poszczególnych pozycjach każdego z zadań ulec zwiększeniu lub zmniejszeniu w stosunku do wielkości określonych w formularzu. Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia z tytułu niezrealizowania zamówienia w zakresie określonym w SIWZ. - Każdy produkt powinien być wyprodukowany i wprowadzony do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP oraz wytycznymi GMP i GHP. - Wykonawca będzie dostarczał przedmiot zamówienia transportem spełniającym wymagania sanitarne, posiadającym pozytywną opinię (decyzję) właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej bądź Inspekcji Weterynaryjnej potwierdzającą, że środek transportu do przewozu żywności spełnia niniejsze wymagania. - Do każdej dostawy Wykonawca zobowiązany będzie dołączyć Handlowy Dokument Identyfikacyjny.. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Postępowanie zwolnione jest z wpłat wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ooiw.swiecie.net
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-07/2016)
Dodano: 2016-05-20 - Dostawa mięsa wołowego ,mięsa wieprzowego, podrobów oraz wędlin wieprzowych i wołowych - CPV 15100000 - 9
Dodano: 2016-04-29 - Mięso i wędliny
Dodano: 2016-04-12 - sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2016-03-18 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-03-15 - Sukcesywna dostawa mięsa i jego przetworów do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych ORION w Ciechocinku
Dodano: 2016-03-11 - Realizacja imiennych talonów na artykuły mięsne i wędliny dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Grudziądzu w okresie od dnia 2 stycznia 2016 r. do dnia 31 grudnia 2016 r
Dodano: 2015-12-09 - Dostawę mięsa i wędlin dla stołówki Gimnazjum Nr 4 na Osiedlu Łokietka 15 w Nakle nad Notecią
Dodano: 2015-12-09 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla potrzeb Miejskiego Zespołu Szkół w Skępem w 2016 roku
Dodano: 2015-12-01 - Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-12/2015)
Dodano: 2015-11-24