Przetargi.pl
Dostawy mięsa wędlin

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 32082 Bolechowice, Więckowice, ul. Słoneczna
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 122 851 603 , fax. 122 852 010
  • Data zamieszczenia: 2016-11-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Więckowice, ul. Słoneczna 3
    32082 Bolechowice, woj. małopolskie
    tel. 122 851 603, fax. 122 852 010
    REGON: 29792200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Baleron gotowany, wędzony, mięso - karkówka wieprzowa, bez nadmiernego przerostu tłuszczu, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g baleronu - kg 10 2.Boczek wędzony gotowany, peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku - kg 140 3.Boczek wędzony peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta. Zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku - kg 65 4.Flaki wołowe blanszowane czyszczone, o barwie białej, parzone, krojone w paski-kg 120 5.Szynka gotowana drobiowa - blok indyczy, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, składniki grubo rozdrobnione, równomiernie rozłożone, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu – kg 50 6.Kaszanka w naturalnej osłonie parzona, wyprodukowana z podrobów(10 %) i tłuszczu (10%) w 100g kaszanki, z dodatkiem krwi, kaszy i przypraw (dobrze wymieszane składniki), w osłonce naturalnej- kg 140 7.Kiełbasa biała wieprzowa, średnio rozdrobniona , parzona, o zawartości minimum 60% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu – kg 70 8.Kiełbasa krakowska parzona wieprzowo - wołowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, grubo rozdrobniona – kg 180 9.Filet z indyka- pierś z indyka w kawałku, wędzona, o zawartości powyżej 90% mięsa w 100g wyrobu - kg 50 10.Kiełbasa mielonka wieprzowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, składniki średnio rozdrobnione - kg 40 11.Kiełbasa mortadela wieprzowo-wołowa, o zawartości mięsa 50% w 100g kiełbasy, homogenizowana, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu – kg 60 12.Kiełbasa parówkowa wieprzowa, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g wyrobu , składniki drobno rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu - kg 170 13.Kiełbasa szynkowa grubo rozdrobniona, wieprzowa, wędzona, parzona, zawierająca minimum 60% mięsa wieprzowego- kg 185 14.Kiełbasa wiejska drobiowa cienka, wędzona, pieczona o zawartości powyżej 70 gram mięsa drobiowego i 46 gram mięsa wieprzowego w 100g wyrobu. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej, ściśle przylegającej do farszu kg 335 15.Kiełbasa zielonogórska wieprzowa ,średnio rozdrobniona, parzona zawierająca min.51% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy - kg 60 16.Kiełbasa zwyczajna wieprzowa, cienka, składniki średnio rozdrobnione, o zawartości 60% mięsa w 100g kiełbasy, z małą ilością tłuszczu, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca - kg110 17.Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane. W osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu, przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca – kg 260 18.Kości wieprzowe kg 600 19.Kości wołowe kg 600 20.Kurczak świeży surowy, waga tuszki ok.1,60 kg I gat. oczyszczony, wypatroszony, barwa mięśnia różowa - kg 600 21.Mięso – filet z kurczaka surowy, I gat., bez kości, barwa mięśnia- różowa – kg 300 22.Mięso ćwiartka z kurczaka surowa, I gat. oczyszczony, bez piór, barwa mięśnia różowa - kg 865 23.Mięso gulaszowe wieprzowe gatunek I , chude, bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa- kg 560 24.Mięso gulaszowe wołowe gatunek I chude, barwa mięśnia-jasno czerwona – kg 510 25.Mięso karczek wieprzowy bez kości I gat., chudy – kg 60 26.Mięso łopatka wieprzowa bez kości, I gat, bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa – kg 50 27.Mięso pieczeń woł. I gat. młode, bez tłuszczu, o barwie mięśnia - jasno czerwonej, nie przerośnięta żyłami – kg 630 28.Mięso schab z kością I gat. bez słoniny, barwa mięśnia – różowa – kg 580 29.Mięso żeberka – surowe, wąskie, cięte paski, chude –kg 110 30.Ogonówka wędzona gotowana, wieprzowa, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g ogonówki – kg 230 31.Parówki cienkie drobiowo- wieprzowa o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g wyrobu – kg 570 32.Pasztetowa drobiowa o zawartości surowców drobiowych powyżej 41% (skórki z indyka i kurczaka, wątroba z kurczaka, mięso mechanicznie oddzielone indycze), i surowców wieprzowych powyżej 20% (tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, wątroba wieprzowa) – kg 325 33.Pasztet drobiowy o zawartości podrobów i mięsa powyżej 70% w 100g wyrobu, powierzchnia pasztetu zapieczona- kg 80 34.Polędwica drobiowa grubo rozdrobniona zawierająca minimum 76 % mięsa drobiowego w 100 gramach polędwicy –kg 90 35.Polędwica sopocka wieprzowa wędzona, parzona, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g polędwicy – kg 35 36.Rolada boczkowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu – kg 30 37.Rolada schabowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu – kg 30 38.Salceson drobiowy z indyka batony we folii, parzony, z małą ilością galarety, o zawartości mięsa drobiowego min 70% w 100g salcesonu, bez chrząstek – kg 380 39.Mięso rozbratel wołowy z kością I gat., chudy, barwa mięśnia-jasno czerwona, małe, cięte kawałki o wadze 1,50-2 kg - kg 60 40.Kiełbasa podwawelska kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona, wędzona zawierająca minimum 70% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy- kg 30 41.Szynka konserwowa wieprzowa, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, prasowana, mięso grubo rozdrobnione - kg 50 42.Szynka wędzona gotowana parzona, mięso nie rozdrabniane, w kawałku, o zawartości mięsa powyżej 85% w 100g szynk i -kg 170 43.Wątroba drobiowa surowa, różowa, z kurczaka, bez żółci – kg 30 44.Kiełbasa krakowska drobiowa, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona o min. zawartości mięsa drobiowego 80 % w 100 gramach kiełbasy – kg 100 45.Wątroba wieprzowa o barwie jasno brązowej, bez przekrwień, bez żółci –kg 90 46.Żołądki drobiowe surowe, oczyszczone, z kurczaka – kg 30
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1.Wykonawca wniesie zabezpieczenie należytego wykonania umowy w wysokości 7 % ceny oferty. Zabezpieczenie może być wnoszone według wyboru wykonawcy w jednej lub w kilku następujących formach: 1) pieniądzu; 2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że zobowiązanie kasy jest zawsze zobowiązaniem pieniężnym; 3) gwarancjach bankowych; 4) gwarancjach ubezpieczeniowych; 5) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości. Zabezpieczenie należytego wykonania umowy będzie wniesione do dnia jej podpisania.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach