Wojewódzki Zespół Lecznictwa Psychiatrycznego w Olsztynie ogłasza przetarg
- Adres: 10-228 Olsztyn, Aleja Wojska Polskiego 35
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 6785353, 6785300 , fax. 089 6785300
- Data zamieszczenia: 2012-09-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Zespół Lecznictwa Psychiatrycznego w Olsztynie
Aleja Wojska Polskiego 35 35
10-228 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 6785353, 6785300, fax. 089 6785300
REGON: 00029548400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wzlp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa, przetworów mięsnych oraz drobiu i przetworów drobiowych dla WZLP w Olsztynie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, przetworów mięsnych oraz drobiu i przetworów drobiowych dla WZLP w Olsztynie. 2. Szczegółowe zestawienie asortymentowo - ilościowe znajduje się w załączniku nr 2 do SIWZ. 3. Jakość towaru, będącego przedmiotem zamówienia, określają obowiązujące normy jakościowe. Dostawy w/w produktów realizowane będą zgodnie z wymaganiami systemu kontroli żywności HACCP. Zakład oferenta posiada Świadectwo Nadzoru Weterynaryjnego, lub (w przypadku hurtowni) Świadectwo Nadzoru Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Z każdą dostawą Zamawiający będzie żądał od wybranego Wykonawcy wymaganych prawem dokumentów, takich jak Handlowy Dokument Identyfikacji, zawierający m.in.: - nazwę i adres wysyłającego; - NIP; - weterynaryjny numer zakładu; - na jaki rynek prowadzona jest sprzedaż; - opis towaru wg dokumentu dostawy; - rodzaj opakowań; - liczbę opakowań i wagę netto, oraz łączną ilość jednostek miary towarów (suma); - pochodzenie surowca; - miejsce pozyskania przetworzenia składowania; - datę wysyłki; - miejsce przeznaczenia; - rodzaj transportu i jego numer rejestracyjny; - dane dotyczące procesu technologicznego, norm jakościowych i produkcyjnych oraz stosowanych przez producenta systemów kontroli jakości; - termin przydatności do spożycia; - miejsce, data i godzina wystawienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wzlp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną