Przetargi.pl
DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH

5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 30-901 Kraków, ul. Wrocławska 1-3
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 63 08 099 , fax. 12 63 08 099
  • Data zamieszczenia: 2013-10-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ
    ul. Wrocławska 1-3 1-3
    30-901 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 63 08 099, fax. 12 63 08 099
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.5wszk.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Pakiet nr 1 LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Łopatka wieprzowa b k świeża 15113000-3 800 kg 2. Szynka wieprzowa b k świeża kl. I 15113000-9 450 kg 3. Schab wieprzowy z kością świeży 15113000-9 6 000 kg 4. Schab wieprzowy b k świeży 15113000-9 1 950 kg 5. Antrykot wołowy b k świeży 15111000-9 3 000 kg 6 Wołowina zrazowa kl. I świeża 15111000-9 2 500 kg 7. Karkówka wieprzowa b/k kl. I świeża 15113000-9 150 kg 8. Flaki krojone blanszowane mrożone (pakowane w torby foliowe o wadze 1 kg) 15114000-0 720 kg 9. Wątroba wieprzowa świeża 15114000-0 230 kg 10 Kości wołowe 15130000-8 3 200 kg 11. Słonina surowa świeża 15130000-8 340 kg RAZEM dotyczy: pakietu nr I mięsa czerwone - jako warunek graniczny; Użyczenie na okres trwania umowy tj.18 miesięcy witryny chłodniczej z możliwością odkupienia na preferencyjnych warunkach , w ramach użyczenia również nieodpłatne zaplecze serwisowanie i naprawcze w razie awarii. Użyczona witryna chłodnicza powinna spełniać następujące wymogi : produkt fabrycznie nowy kolor biały szkło wysokość 134 cm szerokość 54 cm głębokość 60 cm pojemność całkowita brutto : 240 L 5 sztuk półek drucianych uszczelka antybakteryjna możliwość przełożenia drzwi zmiana kierunku otwierania drzwi regulowane nóżki Pakiet nr 2 LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Smalec wieprzowy (pakowany w pergamin - kostka o wadze 250 g) 1513000-8 130 kg 2. Szynka wieprzowa gotowana ogonówka 15131400-2 5 400 kg 3. Wędzonka wieprzowa ogonówka 15131130-5 110 kg 4. Boczek wędzony parzony b/k 15131220-3 280 kg 5. Baleron wieprzowy wędzony 15131130-5 850 kg 6. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 15131130-5 100 kg 7. Kiełbasa krakowska parzona 15131130-5 300 kg 8. Kiełbasa krakowska podsuszana 15131130-5 100 kg 9. Kiełbasa kminkowa 15131130-5 100 kg 10. Kiełbasa żywiecka podsuszana 15131130-5 100 kg 11. Kiełbasa śląska 1 baton = 100g 15131130-5 700 kg 12. Kiełbasa toruńska 15131130-5 170 kg 13. Polędwica wieprzowa wędzona 15131130-5 130 kg 14. Mielonka w galarecie prasowana typu: smaczek sądecki lub równoważna 15131120-2 640 kg 15. Szynka golonkowa (blok) 15131120-2 440 kg 16. Mortadela 15131120-2 620 kg 17. Pasztetowa wieprzowa typy: wiejska lub równoważna 15131310-1 360 kg 18. Salceson typu: wiejski lub równoważny 15131120-2 280 kg 19 Kaszanka krwista z kaszy jęczmiennej w jelicie naturalnym 15131134-3 180 kg 20. Kiełbasa biała parzona 1 baton = 80g 15131134-5 26 kg razem Pakiet nr 3 LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Filet kl. A z indyka świeży 15112100-7 500 kg 2. Filet kl. A z kurczaka świeży 15112100-7 6 300 kg 3. Kurczak świeży 15112100-7 3 400 kg 4. Noga (udko) kl. A z kurczaka świeża 15112100-7 60 kg dotyczy: pakietu nr III DRÓB - jako warunek graniczny; Użyczenie na okres trwania umowy tj. 18 miesięcy ZAMRAŻARKI SZUFLADOWEJ z możliwością odkupienia na preferencyjnych warunkach , w ramach użyczenia również nieodpłatne zaplecze serwisowanie i naprawcze w razie awarii. Użyczona zamrażarka szufladowa powinna spełniać następujące wymogi : produkt fabrycznie nowy szybkie rozmrażanie regulowany termostat czas utrzymania temperatury w przypadku braku zasilania 15godzin zdolność zamrażania 4 kg 24h pojemność 85 L oświetlenie kolor biały Wymiary : 830x 550x 580 mm Wyposażona w 4 szuflady przeźroczyste z tworzywa sztucznego (dolna szuflada typu BIG BOX) Pakiet nr 4 LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Polędwica z kurczaka typu: tostowa lub równoważna 15131135-0 900 kg 2. Szynka z indyka prasowana 15131135-0 700 kg 3. Kiełbasa drobiowa podsuszana 15131135-0 200 kg 4. Parówki drobiowe typu: firmowe lub równoważne 1 baton= 60g 15131135-0 500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 18 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.5wszk.com.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach