Przetargi.pl
Dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Płocku

Zakład Karny w Płocku ogłasza przetarg

  • Adres: 09-402 Płock, ul. Henryka Sienkiewicza
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 242 622 031 , fax. 242 620 227
  • Data zamieszczenia: 2020-11-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Płocku
    ul. Henryka Sienkiewicza 22
    09-402 Płock, woj. mazowieckie
    tel. 242 622 031, fax. 242 620 227
    REGON: 32046600000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka penitencjarna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Płocku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy wyszczególnionych artykułów żywnościowych w ilości szacunkowej do Zakładu Karnego w Płocku oraz Oddziału Zewnętrznego w Płońsku: CZĘŚĆ 1 – Wędliny i wyroby drobiowe (CPV: 15131135-0 wędliny drobiowe): parówki drobiowe – 1 600 kg; serdelki drobiowe – 2 000 kg; kiełbasa śląska drobiowa – 2 200 kg; kiełbasa śniadaniowa drobiowa – 700 kg; kiełbasa kanapkowa drobiowa – 700 kg; kiełbasa szynkowa drobiowa – 700 kg; kiełbasa żywiecka drobiowa – 700 kg; mortadela drobiowa – 800 kg; kiełbasa parówkowa drobiowa parzona – 360 kg; kiełbasa biała drobiowa parzona – 2 400 kg; lunch meat drobiowy – 700 kg; blok drobiowy – 2 200 kg; polędwica drobiowa – 800 kg; szynka drobiowa – 200 kg; pasztetowa – 1 500 kg. CZĘŚĆ 2 – Mięso drobiowe (CPV: 15112100-7 świeży drób) pałka z kurczaka (niemrożona) – 800 kg; filet z piersi kurczaka (niemrożony) – 180 kg; żołądki drobiowe (niemrożone) - 2000 kg; skrzydełka z kurczaka (niemrożone) – 1600 kg; mięso mielone drobiowe (niemrożone) – 6 000 kg. CZĘŚĆ 3 – Produkty mięsno – wędliniarskie (CPV: 15131130-5 wędliny, 15131134-5 wyroby podrobowe, 15131100-6 wyroby garmażeryjne kiełbasa parówkowa – 1 400 kg; mortadela – 1 800 kg; kiełbasa zwyczajna – 3 200 kg; kiełbasa podwawelska – 1 300 kg; kiełbasa krakowska – 1 600 kg; kiełbasa golonkowa – 1 400 kg; mielonka wieprzowa – 1 200 kg; kiełbasa żywiecka – 360 kg; pasztet wołowo – wieprzowy – 1 500 kg; kaszanka – 1 400 kg; salceson włoski – 1 500 kg; pieczeń rzymska – 1 300 kg; pieczeń myśliwska – 1 300 kg; szynka tyrolska – 1 500 kg; kiełbasa zielonogórska – 1 600 kg; CZĘŚĆ 4 – mięso (CPV: 15111100-0 , 15113000-3 – mięso wołowo – wieprzowe) mięso gulaszowe wieprzowe II kl. (niemrożone) – 1 000 kg; mięso mielone wieprzowo -wołowe (niemrożone) – 5 200 kg; mięso gulaszowe kl. II (niemrożone) – 900 kg. Szczegółowy opis zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131135-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określone w SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach