Przetargi.pl
Dostawy mięsa i wędlin

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 32-082 Bolechowice, Więckowice, ul. Słoneczna 3
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 2851603 , fax. 12 2852010
  • Data zamieszczenia: 2015-12-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Więckowice, ul. Słoneczna 3 3
    32-082 Bolechowice, woj. małopolskie
    tel. 12 2851603, fax. 12 2852010
    REGON: 00029792200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpswieckowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 Baleron gotowany kg 10 2 Boczek wędzony b/k kg 50 3 Boczek wędzony b/k gotowany kg 130 4 Flaki wołowe krojone blanszowane kg 100 5 Kaszanka w naturalnej osłonie kg 170 6 Kiełbasa biała surowa kg 58 7 Kiełbasa krakowska parzona kg 260 8 Kiełbasa mielonka kg 25 9 Kiełbasa mortadela kg 60 10 Kiełbasa parówkowa kg 220 11 Kiełbasa szynkowa kg 200 12 Kiełbasa podwawelska kg 20 13 Kiełbasa wiejska drobiowa kg 430 14 Kiełbasa zielonogórska kg 100 15 Kiełbasa zwyczajna kg 140 16 Kiełbasa żywiecka kg 260 17 Kości wieprzowe kg 500 18 Kości wołowe kg 500 19 Kurczak świeży kg 570 20 Mięso - filet z kurczaka kg 300 21 Mięso ćwiartka z kurczaka kg 950 22 Mięso gulaszowe wieprz. Kl. I kawałki, udział procentowy tłuszczu międzymięśniowego nie większy niż 15%, tłuszcz zewnętrzny i skóry niedopuszczalne kg 600 23 Mięso gulaszowe woł. kl. I, wymogi jak w pozycji 22 kg 530 24 Mięso karczek wieprz bez kości kg 80 25 Mięso łopatka wiep.z kością b/s kg 60 26 Mięso pieczeń woł. kl. I kg 550 27 Mięso schab z kością kg 580 28 Mięso żeberka - pasy kg 120 29 Ogonówka wędzona gotow. kg 230 30 Parówki cienkie kg 503 31 Pasztetowa drob. w naturalnej osłonie kg 300 32 Pasztet drobiowy pieczony kg 70 33 Polędwica drobiowa kg 165 34 Polędwica sopocka kg 30 35 Rolada schabowa wędzona gotowana kg 30 36 Salceson drobiowy z indyka kg 350 37 Szynka konserwowa kg 45 38 Szynka wędzona gotowana kg 205 39 Wątroba drobiowa kg 30 40 Wątroba wieprzowa kg 100 41 Żołądki drobiowe kg 15
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpswieckowice.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach