Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 85-128 Bydgoszcz, ul. Wały Jagiellońskie 4
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 052 5855252, 5855303 , fax. 052 5855300
- Data zamieszczenia: 2013-01-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Wały Jagiellońskie 4 4
85-128 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 052 5855252, 5855303, fax. 052 5855300
REGON: 09139321800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i tłuszczów zwierzęcych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Boczek świeży bez kości w ilości około 200 kg 2. Karkówka wieprzowa bez kości w ilości około 700 kg 3. Łopatka wieprzowa bez kości w ilości około 1 200 kg 4. Mięso mielone wieprzowe w ilości około 2 500 kg 5. Schab wieprzowy bez kości w ilości około 100 kg 6. Wątroba wieprzowa w ilości około 1 000 kg 7. Mięso mielone wołowe w ilości około 500 kg 8. Mięso gulaszowe wieprzowe w ilości około 300 kg 9. Smalec w ilości około 700 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 5 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Drzewnych
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych
Dodano: 2016-05-10 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
Dodano: 2016-03-29 - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 65 w Bydgoszczy.
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Drzewnych
Dodano: 2015-07-21 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2015-07-09 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
Dodano: 2015-03-17 - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Elektronicznych im. Wojska Polskiego w Bydgoszczy
Dodano: 2015-01-30 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych do Szkoły Podstawowej im. Gustawa Zielińskiego w Skępem w 2015 roku
Dodano: 2014-11-26 - Dostawa produktów żywnościowych dla Internatu Zespołu Szkół Drzewnych w Bydgoszczy
Dodano: 2014-07-18