Areszt Śledczy w Warszawie-Grochów ogłasza przetarg
- Adres: 04-275 Warszawa, ul. Chłopickiego
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 226 105 541 , fax. 226 734 501
- Data zamieszczenia: 2019-12-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Warszawie-Grochów
ul. Chłopickiego
04-275 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 226 105 541, fax. 226 734 501
REGON: 32124700000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i produktów z mięsa do Aresztu Śledczego w Warszawie – Grochowie oraz do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Warszawie – Grochowie w Popowo-Parcele - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy mięsa i produktów z mięsa do Aresztu Śledczego w Warszawie – Grochowie oraz do Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Warszawie – Grochowie w Popowo-Parcele: 1. Kaszanka, Kod CPV 15131134-3, Polska Norma PN-A-82007/A1:1998, Orientacyjna ilość w kg: 2000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 48 godzin. 2. Pasztetowa, Kod CPV 15130000-8, Polska Norma PN-A-82007/A1:1998, Orientacyjna ilość w kg: 2 200, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 48 godzin. 3. Salceson włoski, Kod CPV 15131133-6, Polska Norma PN-A-82007/A1:1998, Orientacyjna ilość w kg: 2 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 48 godzin. 4. Wątroba wieprzowa świeża, Kod CPV 15114000-0, Polska Norma PN-A-82004:1986, Orientacyjna ilość w kg: 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 48 godzin. 5. Boczek wędzony bez żeber, Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kg: 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 6. Boczek faszerowany, Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kg: 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 7. Pasztet wieprzowy blok, Kod CPV 15131310-1, Polska Norma PN-A-82012:1996, Orientacyjna ilość w kg: 1 300, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 48 godzin. 8. Pasztet drobiowy blok, Kod CPV 15131310-1, Polska Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000, Orientacyjna ilość w kg: 2 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 48 godzin. 9. Mortadela, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998 Orientacyjna ilość w kilogramach: 3 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 10. Kiełbasa drobiowa cienka, Kod CPV 15131135-0, Polska Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 4 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 11. Baleron drobiowy, Kod CPV 15131135-0, Polska Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 12. Szynka mielona drobiowa, Kod CPV 15131135-0, Polska Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 13. Serdelki drobiowe, Kod CPV 15131135-0, Polska Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 4 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 14. Polędwica drobiowa, Kod CPV 15131135-0, Polska Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 15. Kiełbasa parówkowa, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 2 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 16. Kiełbasa zwyczajna, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 2 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 17. Kiełbasa podwawelska, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 2 600, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 18. Pieczeń rzymska, Kod CPV 15131100-6, Polska Norma PN-A-82012:1996, Orientacyjna ilość w kilogramach: 3 800, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 19. Kiełbasa biała parzona, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 20. Kiełbasa krakowska, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 600, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 21. Kiełbasa szynkowa wołowa bez dodatków wieprzowiny, Kod CPV 15131133-6, Polska Norma PN-A 82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 22. Kiełbasa toruńska, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 2 100, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 23. Kiełbasa żywiecka, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 650, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 24. Kiełbasa golonkowa wieprzowa, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 650, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 25. Kabanosy wieprzowe, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 650, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 26. Szynka wołowa bez dodatków wieprzowiny, Kod CPV 15131133-6, Polska Norma PN-A 82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 27. Parówki wieprzowe cienkie, Kod CPV 15131130-5, Polska Norma PN-A-82007:1996/Az1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 850, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 28. Konserwa turystyczna mięsna (puszka z otwieraczem lub alupak; masa netto jednej puszki od 280 do 330 g), Kod CPV 15131000-5, Polska Norma PN-A-82022:1998/Az1:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 300, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 miesiące. 29. Smalec z mięsem (puszka z otwieraczem lub alupak; masa netto jednego opakowania od 280 do 330 g), Kod CPV 15131000-5, Polska Norma PN-A-82022:1998/Az1:2000, Orientacyjna ilość w kilogramach: 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 miesiące. 30. Udka z kurczaka (ćwiartka waga 250 – 300g), Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 7 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 31. Kurczak korpus, świeży, Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 200, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 32. Wątróbka drobiowa, świeża, Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 100, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 33. Żołądki drobiowe, świeże, Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 550, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 34. Piersi z kurczaka – filet, Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 100, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 35. Mięso mielone drobiowe – filet, Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 5 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 36. Mięso gulaszowe drobiowe – filet, Kod CPV 15112210-1, Polska Norma PN-A-86524, Orientacyjna ilość w kilogramach: 3 700, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 37. Boczek surowy wieprzowy b/k, świeży, Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82002:1986, Orientacyjna ilość w kilogramach: 150, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 5 dni. 38. Karkówka wieprzowa z/k, świeża, Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82002:1986, Orientacyjna ilość w kilogramach: 700, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni. 39. Mięso mielone wieprzowe (bez przypraw), świeże, Kod CPV 15130000-8, Polska Norma PN-A-82009/A1:1998, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 40. Żeberka wieprzowe (paski), świeże Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82002:1986, Orientacyjna ilość w kilogramach: 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 41. Nogi wieprzowe, świeże, Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82002:1986, Orientacyjna ilość w kilogramach: 700, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 3 dni. 42. Mięso wieprzowe kl. II z łopatki b/k, świeże, Kod CPV 15113000-3, Polska Norma PN-A-82000:1965, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1 000, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni. 43. Mięso wołowe kl. I z udźca b/k, świeże, Kod CPV 15111000-9, Polska Norma PN-A-82000:1965, Orientacyjna ilość w kilogramach: 150, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni. 44. Mięso wołowe kl. II b/k z łopatki, świeże, Kod CPV 15111100-0, Polska Norma PN-A-82003:1998/Ap1:2004, Orientacyjna ilość w kilogramach: 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni. 45. Szponder wołowy kl. z/k, świeży, Kod CPV 15111100-0, Polska Norma PN-A-82003:1998/Ap1:2004, Orientacyjna ilość w kilogramach: 500, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wypełniony formularz cenowy wg wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DO ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO NR 2 W WARSZAWIE
Dodano: 2024-03-27 - ZP/06/2024 - „Dostawa produktów spożywczych – konserw mięsnych oraz konserw rybnych w 2024”
Dodano: 2024-03-21 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Integracji Europejskiej w Nowym Mieście w 2024 roku
Dodano: 2024-03-08 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN na 2024 r. do Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 154 w WARSZAWIE
Dodano: 2024-02-16 - Dostawa mięsa i wędlin na potrzeby Muzeum Romantyzmu w Opinogórze
Dodano: 2024-02-13 - Dostawa mięs, produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej „Syrena” w 2024 r.
Dodano: 2024-02-08 - Dostawa artykułów mięsnych i wędlin do placówek oświatowych gminy Łochów i SDPS w Ostrówku w 2024 r.
Dodano: 2024-02-01 - Dostawa artykułów żywnościowych w 2024 roku dla Miejskiego Centrum Kultury w Płońsku
Dodano: 2024-01-22 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2023/2024
Dodano: 2024-01-16 - Dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej Nr 4 w Mińsku Mazowieckim
Dodano: 2024-01-10