Przetargi.pl
Dostawy mięsa i produktów mięsnych

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. Dra Janusza Daaba ogłasza przetarg

  • Adres: 41940 Piekary Śląskie, ul. Bytomska
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 323 934 100 , fax. 323 934 141
  • Data zamieszczenia: 2017-10-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. Dra Janusza Daaba
    ul. Bytomska 62
    41940 Piekary Śląskie, woj. śląskie
    tel. 323 934 100, fax. 323 934 141
    REGON: 86830700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://urazowka.piekary.pl/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: SP ZOZ

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów zwierzęcych - mięsa i produktów mięsnych do Samodzielnego Publicznego Wojewódzkiego Szpitala Chirurgii Urazowej im. dr. Janusza Daaba w Piekarach Śląskich oraz do oddziału zamiejscowego ODDZIAŁ REHABILITACJI, BALNEOLOGII I MEDYCYNY FIZYKALNEJ – KOCHCICE, 42 - 713 Kochanowice Kochcice, ul. Zamkowa. Podział zamówienia: Przedmiot zamówienia został podzielony na 4 części dalej zwanych Pakietami, na które można składać oddzielnie oferty, szczegółowo opisane w załączniku nr 4 i 5 do SIWZ. Dostawy częściowe w zakresie Pakietów nr 1 i 3 należy dostarczać pod adres ul. Bytomska 62, Piekary Śląskie, w zakresie Pakietów nr 2 i 4 pod adres ul. Zamkowa 1, Kochcice. Zamawiający dopuszcza składanie ofert w odniesieniu do wszystkich części zamówienia. Wymagania dotyczące dostaw: - dostawy we wtorki i piątki w godzinach rannych od 7:30 do 8:30 - zapach: swoisty, charakterystyczny dla danego rodzaju wyrobu, niedopuszczalny zapach zatęchły i inny obcy; - niedopuszczalna obecność szkodników żywności i śladów ich bytowania; Forma opakowania: - opakowanie jednostkowe: worki foliowe, - opakowanie zbiorcze: pojemniki plastikowe Warunki transportu i przechowywania: - wyroby transportować w pojazdach przeznaczonych do przewozu artykułów spożywczych, przestrzeń ładunkowa pojazdu musi być czysta, sucha, bez obcych zapachów, magazynowanie w pomieszczeniach czystych, suchych, przewiewnych, zgodnie z zaleceniem producentów. Przechowywanie towarów w opakowaniach oryginalnych, na półkach, regałach. Nie dopuszczalne jest ustawianie towarów bezpośrednio na podłodze, Kosze plastikowe, pojemniki. Przeznaczenie konsumenckie: - produkt gotowy do spożycia przeznaczony do wszystkich grup ludności w zależności od specyfiki diety. Substancje alergenne określone zgodnie z załącznikiem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi dnia 20 listopada 2004r. (Dz. U. z 2004r. Nr 257, poz 2577), z wyjątkiem niemowląt. Etykieta (opis produktu): skład surowcowy; nr normy; masa netto. Reklamacje: - reklamacje będą rozpatrywane w ciągu 24 godzin od czasu zgłoszenia, - jeżeli reklamacja zostanie odrzucona lub pozostawiona bez odpowiedzi, zamawiający może wzywać inspekcję handlową w celu rozstrzygnięcia sporu. W przypadku uzasadnionej reklamacji potwierdzonej protokolarnie przez inspekcję handlową, koszty badania pokrywa Wykonawca, w innym przypadku Zamawiający. Realizacja zamówień: - zamówienia będą składane na dostawy częściowe w poniedziałki i czwartki, - poza zamówieniami opisanymi powyżej zamawiający wymaga realizacji zamówień dodatkowych dostarczanych do 1,5 godziny od momentu zgłoszenia, - zamówienia dodatkowe będą zgłaszane od poniedziałku do piątku do godziny 12:00, - zamawiający przewiduje w trakcie realizacji umowy do 20 zamówień dodatkowych do kwoty 200zł dla zamówienia dodatkowego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 5.3.1. Zamawiający nie określa warunku udziału w postępowaniu, o którym mowa w pkt 5.2.1. lit. a) SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach