Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach ogłasza przetarg
- Adres: 44350 Gorzyce, ul. Zamkowa
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 324 511 697 , fax. 324 511 696
- Data zamieszczenia: 2018-01-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach
ul. Zamkowa 8
44350 Gorzyce, woj. śląskie
tel. 324 511 697, fax. 324 511 696
REGON: 109208500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.woloizol.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWY MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNO-WĘDLINIARSKICH ORAZ DROBIU ŚWIEŻEGO I PODROBÓW DROBIOWYCH DLA POTRZEB WOJEWÓDZKIEGO OŚRODKU LECZNICTWA ODWYKOWEGO I ZAKŁADU OPIEKUŃCZO-LECZNICZEGO W GORZYCACH - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich oraz drobiu świeżego i podrobów drobiowych zgodnie z wymaganiami zawartymi w załącznikach: Zadanie nr 1- zał. nr 1b do SIWZ oraz Zadanie nr 2 -zał. nr 1a do SIWZ oraz w ilościach zawartych w Załączniku nr 1d - dla Zadania nr 1 i Załączniku nr 1c - dla Zadania nr 2. Termin realizacji zamówienia wynosi 12 miesięcy. Dostawy 2 razy w tygodniu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca zobowiązany jest przed upływem terminu składania ofert tj. do dnia 24.01.2018r. do godz. 11.15 wnieść wadium w wysokości: 1) 5900,00 PLN (słownie: pięć tysięcy dziewięćset złotych 00/100) - Zadanie nr 1 – mięso i produkty mięsno-wędliniarskie; 2) 1300,00 PLN (słownie: tysiąc trzysta złotych 00/100) - Zadanie nr 2 – drób świeży i podroby drobiowe. W przypadku składania oferty na oba zadania wadium stanowi sumę w/w tj. wynosi 7200,00 PLN (słownie: siedem tysięcy dwieście złotych 00/100).
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Decyzja właściwego organu (Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej) dotycząca możliwości produkcji lub obrotu towarami spożywczymi będącymi przedmiotem zamówienia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) wypełniony formularz ofertowy sporządzony z wykorzystaniem wzoru stanowiącego Załącznik nr 1 do SIWZ, zawierający w szczególności: wskazanie oferowanego przedmiotu zamówienia, łączną cenę ofertową brutto, zobowiązanie dotyczące terminu realizacji zamówienia, warunków płatności, oświadczenie o okresie związania ofertą oraz o akceptacji wszystkich postanowień SIWZ i wzoru umowy bez zastrzeżeń; 2) wypełnione wyliczenie całkowitej wartości oferty w ramach poszczególnych Zadań – Załącznik nr 1a i/lub 1c do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną