Gospodarstwo Pomocnicze przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku ogłasza przetarg
- Adres: 87-800 Włocławek, ul. Św. Antoniego 11
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 054 4110380 , fax. 054 4110380
- Data zamieszczenia: 2010-03-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gospodarstwo Pomocnicze przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku
ul. Św. Antoniego 11 11
87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 054 4110380, fax. 054 4110380
REGON: 00587102400023 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.jadlodajniawloclawek.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku (nr sprawy: GP.3431-03/2010) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są dostawy MIĘSA I JEGO WYROBÓW dla Gospodarstwa Pomocniczego przy MOPR: a) Karczek wieprzowy bez kości- świeży, zawartość tłuszczu nie więcej niż 15 %, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoróżowa, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 1500kg, b) Boczek wieprzowy surowy bez kości - bez skóry, zawartość tłuszczu nie więcej niż 25 %, świeży, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoróżowa, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 160kg, c) Wątroba wieprzowa- oczyszczona z błon, świeża, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoczerwona, jednostka miary kilogram, ilość 1800kg, d) Boczek wędzony wieprzowy, parzony, bez kości i skóry, zawartość tłuszczu nie więcej niż 20 %, świeży, zapach charakterystyczny dla mięsa wędzonego, boczek nie poddawany masowaniu, uplastycznianiu i innym procesom technologicznym zwiększającym objętość wędliny, jednostka miary kilogram, ilość 2300kg, e) Kaszanka wieprzowa- w grubym flaku (bariera), świeża, o średnicy kaszanki od 7 cm do 10 cm, dopuszczalny jest produkt w sztucznej osłonce, jednostka miary kilogram, ilość 1700kg, f) Mięso wieprzowe gulaszowe- drobne, świeże, klasy II A, zawartość tłuszczu nie więcej niż 18 %, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoróżowa, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 5400kg, g) Łopatka wieprzowa bez kości- świeża, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 %, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa jasnoróżowa, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 1800kg, h) Szynka surowa, wieprzowa, bez kości - świeża, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa jasnoróżowa, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 500kg, i) Schab wieprzowy bez kości- świeży, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa jasnoróżowa, okrojony, bez tłuszczu, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 1400kg, j) Żeberka wieprzowe, paski- bez słoniny i skóry, zawartość tłuszczu nie więcej niż 15 %, barwa różowa, mięso nie poddawane dodatkowym procesom technologicznym typu uplastycznianie i masowanie, jednostka miary kilogram, ilość 50kg, k) Szynka wieprzowa gotowana- świeża, krojona w plastry, o przeciętnej wadze plastra od 20g do 30g i średnicy plastra od 14 cm do 16 cm, zapach charakterystyczny dla wyrobów gotowanych, jednostka miary kilogram, ilość 70kg, l) Szynka wieprzowa gotowana- świeża, w całości, zapach charakterystyczny dla wyrobów gotowanych, jednostka miary kilogram, ilość 50kg, m) Kiełbasa parówkowa wieprzowa- świeża, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35 %, o wadze pojedynczego serdelka 100g, zapach charakterystyczny dla wyrobów masarskich świeżych, barwa jasnoróżowa, dopuszczalny jest produkt w sztucznej osłonce, jednostka miary kilogram, ilość 1530kg, n) Kiełbasa podwawelska- świeża, zapach charakterystyczny dla wyrobów wędzonych, parzonych, jednostka miary kilogram, ilość 2500kg, o) Kiełbasa śląska- świeża, o wadze jednej sztuki 100g, zapach charakterystyczny dla wyrobów wędzonych, parzonych, jednostka miary kilogram, ilość 1600kg, p) Kości wieprzowe- od schabu lub od karkówki, świeże, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, jednostka miary kilogram, ilość 3200kg, q) Wołowina bez kości- bez tłuszczu, oczyszczona z błon, świeża, zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego, barwa mięsa jasnoczerwona, jednostka miary kilogram, ilość 30kg, r) Mielonka, świeża, zapach charakterystyczny dla wyrobów masarskich świeżych, barwa jasnoróżowa, w batonie, bez galarety, dopuszczalny jest produkt w sztucznej osłonce, jednostka miary kilogram, ilość 1830kg, s) Smalec biały, świeży, w opakowaniu foliowym do 1kg, jednostka miary kilogram, ilość 950kg, t) Słonina świeża w opakowaniu foliowym do 1kg, jednostka miary kilogram, ilość 300kg. 2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej 3. Wykonawca zapewnia transport MIĘSA I JEGO WYROBÓW do siedziby zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu. 4. Transport MIĘSA I JEGO WYROBÓW musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest Jadłodajnia przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 6. Ilość MIĘSA I JEGO WYROBÓW, o których mowa w pkt III/1 może ulec zmianie ilościowo maksimum o minus 15%. 7. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 8. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego, nie częściej niż cztery razy w tygodniu każdorazowo do godz. 9:00. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 8 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jadlodajniawloclawek.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-07/2016)
Dodano: 2016-05-20 - Dostawa mięsa wołowego ,mięsa wieprzowego, podrobów oraz wędlin wieprzowych i wołowych - CPV 15100000 - 9
Dodano: 2016-04-29 - Mięso i wędliny
Dodano: 2016-04-12 - sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2016-03-18 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-03-15 - Sukcesywna dostawa mięsa i jego przetworów do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych ORION w Ciechocinku
Dodano: 2016-03-11 - Realizacja imiennych talonów na artykuły mięsne i wędliny dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Grudziądzu w okresie od dnia 2 stycznia 2016 r. do dnia 31 grudnia 2016 r
Dodano: 2015-12-09 - Dostawę mięsa i wędlin dla stołówki Gimnazjum Nr 4 na Osiedlu Łokietka 15 w Nakle nad Notecią
Dodano: 2015-12-09 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla potrzeb Miejskiego Zespołu Szkół w Skępem w 2016 roku
Dodano: 2015-12-01 - Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-12/2015)
Dodano: 2015-11-24