Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Powiatowe Centrum Medyczne w Wołowie ogłasza przetarg
- Adres: 56-100 Wołów, ul. Inwalidów Wojennych 26
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 380 58 01 , fax. 071 389 27 99
- Data zamieszczenia: 2011-04-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Powiatowe Centrum Medyczne w Wołowie
ul. Inwalidów Wojennych 26 26
56-100 Wołów, woj. dolnośląskie
tel. 071 380 58 01, fax. 071 389 27 99
REGON: 02074959600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcmwolow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i jego przetworów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1 schab bez kości kg 350,00 2 karkówka bez kości kg 350,00 3 łopatka bez kości kg 150,00 4 mięso mielone wieprzowe kg 800,00 5 mięso gulaszowe wieprzowe kg 150,00 6 uda z kurczaka kg 1 700,00 7 wątroba drobiowa kg 300,00 8 żołądki drobiowe kg 300,00 9 serca drobiowe z indyka kg 300,00 10 piersi drobiowe z kurczaków kg 400,00 11 kurczaki świeże kg 300,00 12 pasztetowa wieprzowa kg 250,00 13 szynka konserwowa kg 300,00 14 szynka gotowana kg 250,00 15 kiełbasa krakowska wieprzowa parzona kg 300,00 16 polędwica drobiowa kg 300,00 17 parówka cienka wieprzowa kg 150,00 18 szynka indycza kg 300,00 19 kiełbasa zwyczajna kg 150,00 20 kiełbasa śląska wieprzowa kg 150,00 21 ogonówka kg 200,00 22 szynka kanapkowa kg 300,00 23 mortadela kg 400,00 24 kiełbasa parówka gruba kg 400,00 25 kiełbasa biała surowa kg 50,00 26 kaszanka kg 200,00 27 kiełbasa żywiecka kg 250,00 28 salceson biały kg 150,00 29 szynka z koperkiem kg 100,00 30 kiełbasa szynkowa kg 100,00 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pcmwolow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów mięsnych, wędlin oraz drobiu i wyrobów drobiarskich dla Politechniki Wrocławskiej we Wrocławiu.
Dodano: 2016-03-24 - Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Zespołu Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ
Dodano: 2015-10-23 - Dostawy artykułów spożywczych do obiektów Wrocławskiego Zespołu Żłobków z podziałem na 7 zadań Znak postępowania: ZP-84/WZŻ/2015
Dodano: 2015-10-13 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych, pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy.
Dodano: 2015-06-16 - Dostawa mięsa i wędlin 2015
Dodano: 2015-05-18 - Dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Zespołu Profilaktyki i Rehabilitacji w Janowicach Wielkich - SP ZOZ
Dodano: 2014-09-03 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych do Spółki Sanatoria Dolnośląskie Sp. z o.o.
Dodano: 2014-06-18 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ POGODNA JESIEŃ W JELENIEJ GÓRZE
Dodano: 2014-06-09 - Dostawa mięsa wieprzowego, drobiowego i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj, ryb mrożonych, pierogów, uszek i pyz dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy
Dodano: 2014-05-30 - Dostawa mięsa i wędlin 2014/2015
Dodano: 2014-05-14