Przetargi.pl
Dostawy mięsa i jego przetworów

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 20482 Lublin, ul. Południowa
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 71 04 400 , fax. 81 74 45 715
  • Data zamieszczenia: 2017-09-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Południowa 5
    20482 Lublin, woj. lubelskie
    tel. 81 71 04 400, fax. 81 74 45 715
    REGON: 59044400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i jego przetworów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I: CPV-15100000-9 PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE 1) ŁOPATKA WIEPRZOWA BEZ KOŚCI - 6 700 kg netto (ilość szacunkowa) 2) SŁONINA BEZ SKÓRY - 450 kg netto (ilość szacunkowa) 3) MIĘSO DROBIOWE GULASZOWE (kawałki mięsa z różnych części drobiu, bez skóry, kości, chrząstek) – 5 400 kg netto (ilość szacunkowa) 4) MIĘSO WOŁOWE GULASZOWE CHUDE – 700 kg (ilość szacunkowa) 5) FLAKI WOŁOWE MROŻONE, SUCHE, CIĘTE – 300 kg (ilość szacunkowa) 6) SERCA KURCZĄT – 3 000 kg (ilość szacunkowa) Część II: CPV-15131130-5 WĘDLINY 1) BOCZEK WĘDZONY BEZ ŻEBEREK - 600 kg netto (ilość szacunkowa) 2) KIEŁBASA ZWYCZAJNA – 4 500 kg netto (ilość szacunkowa) 3) KIEŁBASA MORTADELA – 4 500 kg netto (ilość szacunkowa) 4) KIEŁBASA PARÓWKOWA – 4 500 kg (ilość szacunkowa) 5) KIEŁBASA BOCZKOWA – 3 000 kg (ilość szacunkowa) 6) KIEŁBASA PIWNA – 3 000 kg (ilość szacunkowa) 7) KIEŁBASA KRAKOWSKA PARZONA - 750 kg netto (ilość szacunkowa) 8) KIEŁBASA SZYNKOWA - 750 kg netto (ilość szacunkowa) 9) KIEŁBASA KANAPKOWA – 3 000 kg netto (ilość szacunkowa) 10) KIEŁBASA BALERONOWA – 750 kg (ilość szacunkowa) 11) KIEŁBASA GOLONKOWA BEZ DODATKU SOI I ART. ZAWIERAJACYCH SOJĘ – 750 kg (ilość szacunkowa) 12) SZYNKA ŁOPATKOWA BEZ DODATKU SOI I ART. ZAWIERAJACYCH SOJĘ – 750 kg (ilość szacunkowa) 13) SZYNKA TYROLSKA – 3 000 kg netto (ilość szacunkowa) 14) PRZYSMAK ŚNIADANIOWY – 4 500 kg netto (ilość szacunkowa) 15) PIECZEŃ RZYMSKA – 3 000 kg netto (ilość szacunkowa) 16) SALCESON WŁOSKI – 2 000 kg (ilość szacunkowa) 17) KASZANKA GRYCZANA – 2 000 kg (ilość szacunkowa) 18) PASZTETOWA Z KASZĄ MANNĄ – 2 000 kg (ilość szacunkowa) Część III: CPV-15131135-0 WĘDLINY DROBIOWE 1) BATON DROBIOWY - 750 kg netto (ilość szacunkowa) 2) BLOK DROBIOWY - 750 kg netto (ilość szacunkowa) 3) KANAPKOWA DROBIOWA – 3 400 kg netto (ilość szacunkowa) 4) MOZAIKOWA DROBIOWA – 3 500 kg (ilość szacunkowa) 5) BALERON DROBIOWY BEZ DODATKU SOI I ART. ZAWIERAJACYCH SOJĘ – 750 kg (ilość szacunkowa) 6) SZYNKA DROBIOWA BEZ DODATKU SOI I ART. ZAWIERAJACYCH SOJĘ – 750 kg (ilość szacunkowa) 7) SERDELKI DROBIOWE PORCJE O GRAMATURZE 100- 120 G – 3 300 kg (ilość szacunkowa) 8) PIECZEŃ DROBIOWA – 3 300 kg (ilość szacunkowa) Ilość szacunkowa dostarczanych artykułów może ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość przedmiotu zamówienia będzie wynikała z faktycznych potrzeb zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do nieodebrania części zamówienia, z zastrzeżeniem, że ilość dostarczonego asortymentu nie będzie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia i z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe lub prawne. Wykonawcy dostarczać będą przedmiot zamówienia na własny koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Dostawy artykułów określonych powyższej będą realizowane do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Areszcie Śledczym w Lublinie przy ul. Południowej 5, w godz. 8.00 – 14.00 z częstotliwością dostaw dla wszystkich części dwa razy w tygodniu. Ww. artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości, zepsucia lub uszkodzenia. Mają być świeże, o dobrym smaku, z okresem przydatności do spożycia minimum: dla części I (PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE) - 5 dni, dla części II (WĘDLINY) i części III (WĘDLINY DROBIOWE) - 14 dni, licząc od dnia dostawy, w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które będą posiadały nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych z dnia 23 grudnia 2014 r. (Dz. U. z 2015 r. poz. 29 z późn. zm.). Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: Zamawiający nie stawia warunku w tym zakresie, Wykonawca składa z ofertą podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik nr 2 do siwz)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach