Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA ogłasza przetarg
- Adres: 80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa 12
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 3231102 , fax. 58 3231101
- Data zamieszczenia: 2011-05-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA
ul. Kurkowa 12 12
80-803 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. 58 3231102, fax. 58 3231101
REGON: 22115068800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bigb-baltica.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytutacja Gospodarki Budżetowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i art.mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Kiełbasa paryska (średnio rozdrobniona) typu Sokołów ,- 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, 2)Kiełbasa parówkowa (drobno rozdrobniona) - 300 kg (ilość szacunkowa). Nomenklatura CPV: 15131130-5, 3) Kiełbasa zwyczajna z dziczyzną (średnio rozdrobniona) typu Sokołów - 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5, 4)Kiełbasa zwyczajna (średnio rozdrobniona) - 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, 5)Kiełbasa studencka (średnio rozdrobniona) - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, 6)Kiełbasa podwawelska extra (średnio rozdrobniona) typu Sokołów - 700 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, 7)Kabanosy drobiowe parzone podsuszane,długość batonów około 25 cm (średnio rozdrobnione) - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5, 8)Kabanosy wieprzowe,parzone podsuszane,długość batonów około 25 cm (średnio rozdrobnione) - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5, 9)Kiełbasa swojska pieczona (średnio rozdrobniona) - 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5, 10)Kiełbasa polska wędzona(średnio rozdrobniona) - 620 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5, 11)Kiełbasa żywiecka czysto wieprzowa ,wędzona ,parzona, w opakowaniach hermetycznie zamykanych od 0,4-0,6 kg (średnio- rozdrobniona) -400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5, 12)Kaszanka pakowana w opakowaniach od 1,00-1,5 kg (drobno rozdrobnione) - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131134-3, 13)Parówki hermetycznie pakowane w opakowaniach od 200-250 g- 1000 szt (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131130-5, 14)Boczek wędzony pieczony chłopski hermetycznie zamknięty 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131200-7 15)Udko z kurczaka wędzone hermetycznie zamknięte 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131200-7 16)Golonka pieczona hermetycznie zamknięta - 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131400-9 17)Golonka wieprzowa świeża od 1,20-1,30 kg - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131400-9 18)Boczek świeży -luz 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5 19)Mięso wołowe extra b/k kl.I -luz 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15111000-9 20)Mięso gulaszowe wołowe kl.II -luz 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15111190-7 21)Filet z indyka świeży luz -100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15112220-4 22)Żołądki drobiowe świeże luz 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15112300-1 23)Kiełbasa biała parzona gramatura 1-1,2 luz ,kiełbasa średnio rozdrobniona ,parzona .I -luz 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5 24)Kiełbasa biała parzona pakowana hermetycznie od 0,4-0,6 kg ,kiełbasa średnio rozdrobniona ,parzona .I -luz 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5 25)Szynka wieprzowa parzona o gramaturze od 1,5-2 kg- luz 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5 26)Kaszanka blok 1,2-1,4 kg luz 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131134-3 27))Kiełbasa śląska ,czysto wieprzowa w osłonce naturalnej,wędzona i parzona w opakowaniach vac. 0,3-0,5 kg -średnio rozdrobniona-300 kg (ilość szacunkowa) CPV:15131130-5, 28)Boczek wędzony bez żeberek - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131200-7, 29) Schab b/k - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-3, 30) Wątroba drobiowa- 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15114000-0, 31)Udka z kurczaka, świeże - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131500-0, 32)Kości schabowe ,świeże - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-3, 33)Karkówka bez kości - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-0, 34)Łopatka - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000, 35) Pierś z kurczaka z kością -400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131500-0, 36) Kurczak świeży - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15112000 37) Skrzydła drobiowe świeże - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131500-0, 38)Flaki wieprzowe lub wołowo-wieprzowe w pomidorach w opakowaniach foliowych od 0,8-1 kg -300 kg (ilość szacunkowa),nomenklatura CPV:15131400-9 39)Flaki wieprzowe krojone obgotowane -300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131640-3 40)Mięso mielone (wieprzowo-wołowe) 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-3 41)Żeberka świeże -100 kg (ilość szacunkowa)-CPV:15113000-0 42)Salami w obsypce Teksas plastry od 100-150 g ,pakowane hermetycznie-1000 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: 15131230-6 43)Boczek plastry od 100-150 g ,pakowany hermetycznie-1000 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 44)Polędwica spocka plastry od 100-150 g ,pakowana hermetycznie-1000 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 45)Baleron gotowany plastry od 100-150 g ,pakowany hermetycznie-1000 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 46)Salami plastry od 100-150 g ,pakowane hermetycznie-1000 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: 15131230-6 47)Szynka gotowana plastry od 100-150 g ,pakowana hermetycznie-1000 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 48)Karczek małopolski od 120-150 g ,pakowana hermetycznie-600 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 49)Smalczyk wiejski od120-150 gpakowana hermetycznie-typu Sokołów 600 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 50)Smalczyk wiejski ze skwarkami od120-150g pakowana hermetycznie-typu Sokołów 600 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 51)Szynka delikatesowa od 120 -150 gpakowana hermetycznie-typu Sokołów 600 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 52)Gulasz od 120 -150 g pakowana hermetycznie-500 szt- (ilość szacunkowa)-CPV: CPV:15131130-5, 53)Pasztecik różne rodzaje od 120-150 gpakowana hermetycznie,typu Sokołów -1000 szt- (ilośćszacunkowa) CPV:15131130-5, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium przez wykonawców
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bigb-baltica.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i art. mięsnych: znak sprawy: 5/2016/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2016-03-24 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2016-01-27 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2015-07-07 - Dostawy mięsa i art. mięsnych:znak sprawy: 5/2015/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2015-05-11 - Przetarg nieograniczony Nr 04/Ż/2014 na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych - wędliny i wyroby podrobowe
Dodano: 2014-11-13 - znak sprawy: 11/2014/BIGB O/POTULICE Dostawy mięsa i art. mięsnych:
Dodano: 2014-09-22 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2014-07-23 - ZP/66/CZB/2014 Dostawa wędlin wieprzowych do kuchni, sklepu i kantyny w Czerwonym Borze, kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko
Dodano: 2014-05-29 - III. Dostawy warzyw i owoców:znak sprawy: 03/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-03-21 - DOSTAWY MIĘSA I ART. MIĘSNYCH ZNAK SPRAWY: 2/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-03-07