Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA ogłasza przetarg
- Adres: 80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa 12
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 3231102 , fax. 58 3231101
- Data zamieszczenia: 2012-02-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA
ul. Kurkowa 12 12
80-803 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. 58 3231102, fax. 58 3231101
REGON: 22115068800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bigb-baltica.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i art. mięsnych na potrzeby Bałtyckiej Instytucji Gospodarki Budżetowej BALTICA Oddział Potulice - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Kiełbasa paryska (średnio rozdrobniona) typu Sokołów - 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 2. Kiełbasa parówkowa (drobno rozdrobniona) - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 3. Kiełbasa zwyczajna z dziczyzną (średnio rozdrobniona) typu Sokołów - 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 4. Kiełbasa zwyczajna (średnio rozdrobniona) - 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 5. Kiełbasa studencka (średnio rozdrobniona) - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 6. Kiełbasa podwawelska extra (średnio rozdrobniona) typu Sokołów - 700 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 7. Kabanosy drobiowe, (średnio rozdrobnione), parzone, podsuszane, długość batonów około 25 cm - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 8. Kabanosy wieprzowe, (średnio rozdrobnione), parzone, podsuszane, długość batonów około 25 cm - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 9. Kiełbasa swojska pieczona (średnio rozdrobniona) - 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 10. Kiełbasa polska wędzona (średnio rozdrobniona) - 620 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 11. Kiełbasa żywiecka wieprzowa (średnio rozdrobniona), wędzona, parzona, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych od 0,4 kg do 0,6 kg - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 12. Kaszanka (drobno rozdrobniona), pakowana w opakowaniach od 1 kg do 1,5 kg - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131134-3; 13. Parówki hermetycznie pakowane w opakowaniach od 200 g do 250 g - 1000 szt (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 14. Boczek wędzony pieczony w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131200-7; 15. Udko z kurczaka wędzone, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 500 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131200-7; 16. Golonka pieczona, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131400-9; 17. Golonka wieprzowa świeża od 1,20 kg do 1,30 kg - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131400-9; 18. Boczek świeży, luz - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 19. Mięso wołowe extra b/k kl. I, luz - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15111000-9; 20. Mięso gulaszowe wołowe kl. II, luz - 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15111190-7; 21. Filet z indyka świeży, luz - 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15112220-4; 22. Żołądki drobiowe świeże, luz - 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15112300-1; 23. Kiełbasa biała parzona gramatura 1-1,2 kg luz, kiełbasa średnio rozdrobniona, -300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 24. Kiełbasa biała parzona, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych od 0,4 kg do 0,6 kg, kiełbasa średnio rozdrobniona, -luz - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 25. Szynka wieprzowa parzona o gramaturze od 1,5 kg do 2 kg, luz - 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 26. Kaszanka blok od 1,2 kg do 1,4 kg, luz - 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131134-3; 27. Kiełbasa śląska, wieprzowa w osłonce naturalnej (średnio rozdrobniona), wędzona i parzona, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych od 0,3 kg do 0,5 kg - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 28. Boczek wędzony bez żeberek - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131200-7; 29. Schab b/k - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-3; 30. Wątroba drobiowa - 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15114000-0; 31. Udka z kurczaka, świeże - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131500-0; 32. Kości schabowe, świeże - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-3; 33. Karkówka bez kości - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-3; 34. Łopatka - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-3; 35. Pierś z kurczaka z kością - 400 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131500-0; 36. Kurczak świeży - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15112100-7; 37. Skrzydła drobiowe świeże - 200 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131500-0; 38. Flaki wieprzowe lub wołowo-wieprzowe w pomidorach, w opakowaniach foliowych od 0,8 kg do 1 kg - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131400-9; 39. Flaki wieprzowe krojone obgotowane - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131640-3; 40. Mięso mielone (wieprzowo-wołowe) - 600 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-3; 41. Żeberka świeże - 100 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15113000-3; 42. Salami w obsypce Teksas, plastry od 100 g do 150 g, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 1000 szt. (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131230-6; 43. Boczek, plastry od 100 g do 150 g, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 1000 szt. (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: CPV:15131130-5; 44. Polędwica spocka, plastry od 100 g do 150 g, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 1000 szt. (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: CPV:15131130-5; 45. Baleron gotowany, plastry od 100g do 150 g, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 1000 szt. (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: CPV:15131130-5; 46. Salami, plastry od 100 g do 150 g, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 1000 szt. (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV: 15131230-6; 47. Szynka gotowana, plastry od 100 g do 150 g, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 1000 szt. (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 48. Karczek małopolski od 120 g do 150 g, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 600 szt. (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 49. Smalczyk wiejski typu Sokołów, od 120 g do 150 g, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 600 szt. (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 50. Smalczyk wiejski ze skwarkami typu Sokołów, od 120 g do 150 g, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 600 szt. (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 51. Szynka delikatesowa typu Sokołów, od 120 g do 150 g, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 600 szt. (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 52. Gulasz od 120 g do 150 g, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 500 szt. (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 53. Pasztecik typu Sokołów - różne rodzaje, od 120 g do 150 g, w opakowaniach hermetycznie zamkniętych - 1000 szt. (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5; 54. Polędwiczki świeże - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131400-9; 55. Pierś z kurczaka wędzona-300kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131500-0; 56. Pierś z indyka wędzona - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15112120-3; 57. Konserwa wieprzowa turystyczna, puszka samootwieralna 200 g - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131000-5; 58. Konserwa wieprzowa turystyczna, puszka samootwieralna 300 g - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131000-5; 59. Mięso - szynka świeża - 300 kg luz (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131410-2; 60. Kiełbasa myśliwska wędzona, pieczona i podsuszana, zawierająca zmielone ziarenka jałowca, czarnego pieprzu i gorczycy - 300 kg (ilość szacunkowa), nomenklatura CPV:15131130-5. 61. Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość zamawianych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienie wadium przez wykonawców.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bigb-baltica.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i art. mięsnych: znak sprawy: 5/2016/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2016-03-24 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2016-01-27 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2015-07-07 - Dostawy mięsa i art. mięsnych:znak sprawy: 5/2015/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2015-05-11 - Przetarg nieograniczony Nr 04/Ż/2014 na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych - wędliny i wyroby podrobowe
Dodano: 2014-11-13 - znak sprawy: 11/2014/BIGB O/POTULICE Dostawy mięsa i art. mięsnych:
Dodano: 2014-09-22 - Dostawy sukcesywne wędlin wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Dodano: 2014-07-23 - ZP/66/CZB/2014 Dostawa wędlin wieprzowych do kuchni, sklepu i kantyny w Czerwonym Borze, kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko
Dodano: 2014-05-29 - III. Dostawy warzyw i owoców:znak sprawy: 03/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-03-21 - DOSTAWY MIĘSA I ART. MIĘSNYCH ZNAK SPRAWY: 2/2014/BIGB O/POTULICE
Dodano: 2014-03-07