Zakład Karny w Pińczowie ogłasza przetarg
- Adres: 28-400 Pińczów, ul. 3-go Maja 34
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 041 3577372 , fax. 041 3577373
- Data zamieszczenia: 2010-05-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Pińczowie
ul. 3-go Maja 34 34
28-400 Pińczów, woj. świętokrzyskie
tel. 041 3577372, fax. 041 3577373
REGON: 00032081600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wieziennictwo.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Boczek mielony wędzony ilość roczna 1000kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Boczek wędzony ilość roczna 1900kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Kiełbasa biała ilość roczna 500kg,PN-A-82007, kod CPV15131130-5 Kiełbasa drobiowa ilość roczna 300kg, PN-A-82007, kod CPV-15131135-0 Kiełbasa krakowska ilość roczna 500kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Kiełbasa mielona ilość roczna 2100kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Kiełbasa szynkowa wołowa ilość roczna 300kg, PN-A-82007, kod CPV-15131132-9 Kiełbasa wiejska ilość roczna 300kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Kiełbasa zwyczajna ilość roczna 6000kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Kiełbasa żywiecka ilość roczna 500kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Karkówka bez kości - surowa,ilość roczna 300kg,PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 Kaszanka ilość roczna 2500kg, PN-A-82007, kod CPV-15131134-3 Mięso drobne, gulaszowe, wieprzowe, surowe, ilość roczna 4500kg,PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 Mortadela ilość roczna 2000kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Parówka wieprzowa ilość roczna 2000kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Pasztet pieczony wieprzowy ilość roczna 1300kg, PN-A-82007, kod CPV-15131310-1 Pasztetowa ilość roczna 2500kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Pieczeń rzymska ilość roczna 3000kg, PN-A-82007, kod CPV15131130-5 Salceson włoski ilość roczna 2500kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Schab bez kości, surowy, ilość roczna 200kg, PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 Kiełbasa serwolatka ilość roczna 2000kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Szynka kanapkowa ilość roczna 600kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 Szynka mielona ilość roczna 1500kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 Szynka tyrolska ilość roczna 1800kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 Szynka wędzona wieprzowa ilość roczna 600kg, PN-A-82007, kod CPV-15131210-0 Wątroba wołowa surowa, ilość roczna 1800kg, PN-86/A-82004, kod CPV-15114000-0 Wołowina pieczeniowa - surowa, ilość roczna 1800kg, PN-88/A-82003, kod CPV-15111000-9 Wołowina bez kości klasa II, surowa, ilość roczna 700kg, PN-88/A-82003, kod CPV-15111000-9 Baleron drobiowy ilość roczna 400kg,PN-A- 86526, kod CPV-15131135-0 Biodrówka wieprzowa-surowa,ilość roczna 800kg, PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 Kiełbasa czosnkowa ilość roczna 900kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Kiełbasa krakowska-drobiowa ilość roczna 700kg, PN-A- 86526, kod CPV-15131130-5 Serca wieprzowe - surowe, ilość roczna 1200kg, PN-86/A-82004, kod CPV- 15114000-0 Szynka delikatesowa ilość roczna 400kg, PN-A-82007, kod CPV- 15131410-2 Szynka z indyka ilość roczna 300kg, PN-A- 86526, kod CPV-15131410-2 Szynka śniadaniowa ilość roczna 300kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 Podgardle wędzone ilość roczna 600kg, PN-86 A-82002, kod CPV-15113000-3 Piersi z kurczaka ilość roczna 300kg, , PN-92-/R78550, kod CPV-15112210-1 Udziec drobiowy bez kości ilość roczna 1800kg, PN-92-R78550, kod CPV-15112210-1. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium wysokości: 10 000,00zł
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Świętokrzyskiego Centrum Rehabilitacji w Czarnieckiej Górze
Dodano: 2016-07-15 - Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych
Dodano: 2016-07-14 - SUKCESYWNE DOSTAWY PRODUKTÓW MLECZNYCH, TŁUSZCZY ROŚLINNYCH I MAKARONU
Dodano: 2016-07-13 - Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych, warzyw i owoców dla Działu Żywienia Świętokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach
Dodano: 2016-07-01 - ZAKUP WRAZ Z DOSTAWĄ PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-06-08 - Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych, warzyw i owoców oraz nabiału dla Działu Żywienia Świętokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa artykułów żywnościowych na rok 2015 do stołówki w budynku internatu w Jędrzejowie, ul. Przemysłowa 9 d
Dodano: 2016-03-21 - Dostawa artykułów żywnościowych na rok 2016 do stołówki w budynku internatu w Starachowicach, ul. Hutnicza 10
Dodano: 2016-03-17 - Dostawy artykułów spożywczych do Zakładu karnego w Pińczowie
Dodano: 2016-02-15 - Przedmiotem zamówienia są : Sukcesywne dostawy w 2016 r. , do Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie, artykułów ogólnospożywczych /(tj. artykułów spożywczych, artykułów mleczarskich, pieczywa, artykułów ciastkarskich i ciast, mięsa i wędlin, artykułów rybnych, jaj kurzych, mrożonek/.
Dodano: 2015-12-09