Przetargi.pl
Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie

Zakład Karny w Pińczowie ogłasza przetarg

  • Adres: 28-400 Pińczów, ul. 3-go Maja 34
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 041 3577372 , fax. 041 3577373
  • Data zamieszczenia: 2010-05-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Pińczowie
    ul. 3-go Maja 34 34
    28-400 Pińczów, woj. świętokrzyskie
    tel. 041 3577372, fax. 041 3577373
    REGON: 00032081600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wieziennictwo.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Boczek mielony wędzony ilość roczna 1000kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Boczek wędzony ilość roczna 1900kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Kiełbasa biała ilość roczna 500kg,PN-A-82007, kod CPV15131130-5 Kiełbasa drobiowa ilość roczna 300kg, PN-A-82007, kod CPV-15131135-0 Kiełbasa krakowska ilość roczna 500kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Kiełbasa mielona ilość roczna 2100kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Kiełbasa szynkowa wołowa ilość roczna 300kg, PN-A-82007, kod CPV-15131132-9 Kiełbasa wiejska ilość roczna 300kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Kiełbasa zwyczajna ilość roczna 6000kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Kiełbasa żywiecka ilość roczna 500kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Karkówka bez kości - surowa,ilość roczna 300kg,PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 Kaszanka ilość roczna 2500kg, PN-A-82007, kod CPV-15131134-3 Mięso drobne, gulaszowe, wieprzowe, surowe, ilość roczna 4500kg,PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 Mortadela ilość roczna 2000kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Parówka wieprzowa ilość roczna 2000kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Pasztet pieczony wieprzowy ilość roczna 1300kg, PN-A-82007, kod CPV-15131310-1 Pasztetowa ilość roczna 2500kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Pieczeń rzymska ilość roczna 3000kg, PN-A-82007, kod CPV15131130-5 Salceson włoski ilość roczna 2500kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Schab bez kości, surowy, ilość roczna 200kg, PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 Kiełbasa serwolatka ilość roczna 2000kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Szynka kanapkowa ilość roczna 600kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 Szynka mielona ilość roczna 1500kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 Szynka tyrolska ilość roczna 1800kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 Szynka wędzona wieprzowa ilość roczna 600kg, PN-A-82007, kod CPV-15131210-0 Wątroba wołowa surowa, ilość roczna 1800kg, PN-86/A-82004, kod CPV-15114000-0 Wołowina pieczeniowa - surowa, ilość roczna 1800kg, PN-88/A-82003, kod CPV-15111000-9 Wołowina bez kości klasa II, surowa, ilość roczna 700kg, PN-88/A-82003, kod CPV-15111000-9 Baleron drobiowy ilość roczna 400kg,PN-A- 86526, kod CPV-15131135-0 Biodrówka wieprzowa-surowa,ilość roczna 800kg, PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 Kiełbasa czosnkowa ilość roczna 900kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 Kiełbasa krakowska-drobiowa ilość roczna 700kg, PN-A- 86526, kod CPV-15131130-5 Serca wieprzowe - surowe, ilość roczna 1200kg, PN-86/A-82004, kod CPV- 15114000-0 Szynka delikatesowa ilość roczna 400kg, PN-A-82007, kod CPV- 15131410-2 Szynka z indyka ilość roczna 300kg, PN-A- 86526, kod CPV-15131410-2 Szynka śniadaniowa ilość roczna 300kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 Podgardle wędzone ilość roczna 600kg, PN-86 A-82002, kod CPV-15113000-3 Piersi z kurczaka ilość roczna 300kg, , PN-92-/R78550, kod CPV-15112210-1 Udziec drobiowy bez kości ilość roczna 1800kg, PN-92-R78550, kod CPV-15112210-1.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium wysokości: 10 000,00zł

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach