Areszt Śledczy w Nisku ogłasza przetarg
- Adres: 37-400 Nisko, Pl. Wolności 15
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 015 8433400 , fax. 015 8433401
- Data zamieszczenia: 2015-12-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Nisku
Pl. Wolności 15 15
37-400 Nisko, woj. podkarpackie
tel. 015 8433400, fax. 015 8433401
REGON: 00032107500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy makaronu, ryżu, kasz i innych artykułów zbożowych, tłuszczy, cukru, marmolad, dżemu i konserw dla JOSW. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
ZBIORCZE ZESTAWIENIE SZACUNKOWYCH ILOŚCI PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA DLA TRZECH JEDNODTEK CZĘŚĆ I: 1. Kasza gryczana - palona, bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych (op. do 1kg)-2200 kg , 2. Kasza jęczmienna - wiejska, bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych (op. do 1kg)-3200 kg 3. Kasza manna - bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych (op. do 1kg)-1800 kg,4. Makaron - Różne rodzaje (świderki, rurki, wstążki lub nitki) makaron cały, nie połamany, bez zanieczyszczeń, suchy, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń etykietowane, w opakowaniach jednostkowych (op. do 5kg)- 6800 kg5. Ryż - biały, bez zanieczyszczeń, suchy, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (op. do 1kg)-5800 kg,6. Płatki owsiane - Górskie, suche, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych (op. do 1kg)-950 kg 7. Mąka pszenna - typ 500, bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych (op. do 1kg)-7100 kg, 8. Mąka ziemniaczana - sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych (op. do 1kg)-500 kg, CZĘŚĆ II: 1. Margaryna śniadaniowa - kostka formowana 250g, o zawartości min. 60% tłuszczu, produkowana z wysokiej jakości olejów i tłuszczów roślinnych, do smarowania pieczywa-13000kg, 2. Olej roślinny - w butelkach plastikowych do 2 litrów-1900 litrów, 3. Marmolada - twarda, różne smaki owocowe, pakowana w trwale zamknięte plastikowe wiaderka w opakowaniach jednostkowych do 13 kg- 2614 kg,4. Dżem - nisko słodzony, różne smaki owocowe, pakowany w trwale zamknięte plastikowe wiaderka w opakowaniach jednostkowych do 13 kg - 3514 kg CZĘŚĆ III: 1.Cukier biały - bez zanieczyszczeń, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do 1kg.-9400 kg. CZĘŚĆ IV: 1. Szprot w pomidorach - konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 200 - 330g, bez zawleczki otwierającej, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw. Zawartość sosu do 10% -3510 kg 2. Paprykarz z ryżem - konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 280 - 330g, bez zawleczki otwierającej, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw.- 3454 kg, 3. Konserwa turystyczna - konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 280 - 330g, bez zawleczki otwierającej, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, zawartość tłuszczu do 15%- 3114 kg, 4. Pasztet mazowiecki - konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 280 - 330g, bez zawleczki otwierającej, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw -2604 kg, 5. Pasztet drobiowy mały - konserwa w opakowaniu aluminiowym 100 - 130g, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw- 1440 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówek szkolnych na terenie gminy Lubaczów w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-27 - MĄKA, KASZA, CUKIER DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2016-07-21 - Dostawa produktów żywnościowych różnych - 12 pakietów.
Dodano: 2016-07-06 - Sukcesywna dostawa żywności do stołówki w Szkole Podstawowej im. Króla Jana III Sobieskiego w Kańczudze - II półrocze
Dodano: 2016-07-06 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do obiektów Zamawiającego
Dodano: 2016-06-27 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki przy Gimnazjum w Żurawicy II półrocze 2016 roku
Dodano: 2016-06-23 - Sukcesywna dostawa żywności do stołówki w Miejsko Gminnym Przedszkolu w Kańczudze - Oddział Łopuszka Wielka - II półrocze
Dodano: 2016-06-16 - Sukcesywna dostawa żywności do stołówki w Miejsko Gminnym Przedszkolu w Kańczudze - Oddział Sietesz - II półrocze
Dodano: 2016-06-16 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-16 - Sukcesywna dostawa żywności do stołówki w Miejsko Gminnym Przedszkolu w Kańczudze - Oddział Siedleczka - II półrocze
Dodano: 2016-06-15