Przetargi.pl
Dostawy makaronu, ryżu, kasz i innych artykułów zbożowych oraz tłuszczy, cukru, marmolad, dżemu i konserw dla trzech jednostek SW

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 37-732 Medyka, N/N N/N
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 0-16 671 57 44 , fax. 0-16 671 53 80
  • Data zamieszczenia: 2013-12-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    N/N N/N N/N
    37-732 Medyka, woj. podkarpackie
    tel. 0-16 671 57 44, fax. 0-16 671 53 80
    REGON: 00032037700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy makaronu, ryżu, kasz i innych artykułów zbożowych oraz tłuszczy, cukru, marmolad, dżemu i konserw dla trzech jednostek SW
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy na koszt i ryzyko wykonawcy makaronu, ryżu, kasz i innych artykułów zbożowych oraz tłuszczy, cukru, marmolad, dżemu i konserw do: 1) Zamawiającego, adres dostaw: 37 - 732 Medyka 404B, 2) Zakładu Karnego w Przemyślu, siedziba i adres dostaw: 37 - 700 Przemyśl, ul. Rokitniańska 1, 3) Aresztu Śledczego w Nisku, siedziba i adres dostaw: 37 - 400 Nisko, Pl. Wolności 15. wg zestawienia: CZĘŚĆ I - makaron, ryż, kasze i inne artykuły zbożowe 1. Kasza gryczana palona w łącznej ilości 2 450 kg, 2. Kasza jęczmienna w łącznej ilości 4 200 kg, 3. Kasza manna w łącznej ilości 1 200 kg, 4. Makaron w łącznej ilości 8 200 kg, 5. Ryż w łącznej ilości 7 000 kg, 6. Płatki owsiane górskie w łącznej ilości 510 kg, 7. Mąka pszenna typ 500 w łącznej ilości 6 650 kg, 8. Mąka ziemniaczana w łącznej ilości 210 kg. CZĘŚĆ II - tłuszcze 1. Margaryna śniadaniowa do smarowania pieczywa, w kostce w łącznej ilości 12 700 kg, 2. Olej roślinny w łącznej ilości 1 220 litr. CZĘŚĆ III - cukier 1. Cukier biały w łącznej ilości 10 800 kg. CZĘŚĆ IV - marmolada i dżem 1. Marmolada twarda, różne smaki owocowe w łącznej ilości 2 850 kg, 2. Dżem nisko słodzony, różne smaki owocowe w łącznej ilości 2 000 kg. CZĘŚĆ V - konserwy 1. Szprot w pomidorach w łącznej ilości 1 950 kg, 2. Paprykarz z ryżem w łącznej ilości 2 491 kg, 3. Konserwa turystyczna w łącznej ilości 2 200 kg, 4. Pasztet mazowiecki w łącznej ilości 2 060 kg, 5. Pasztet drobiowy mały w łącznej ilości 560 kg. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedstawiony jest w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik Nr 1 do SIWZ. Szczegółowe warunki dotyczące realizacji zamówienia zawarte zostały w projekcie umowy stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach