Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie ogłasza przetarg
- Adres: 85-790 Bydgoszcz, Rynek 8
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 052 3467090 , fax. 052 3472098
- Data zamieszczenia: 2012-05-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie
Rynek 8 8
85-790 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 052 3467090, fax. 052 3472098
REGON: 00031961200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka budżetowa (Zakład Karny)
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy lecza oraz ryb i przetworów rybnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Dostawa do siedziby zamawiającego następujących artykułów: Część nr 1 - ryby - CPV 15200000-0 Burger rybny - 2 700 kg Filet śledziowy solony - 500 kg Kostka mrożona rybna - 400 kg Płat śledziowy mrożony - 1 000 kg Część nr 2 - przetwory rybne - CPV 15235000-4 Paprykarz szczeciński - 2 000 kg Sałatka rybna - 1 800 kg Ryba w oleju - 200 kg Szprot w sosie pomidorowym - 800 kg Część nr 3 - leczo- CPV 15330000-0 Leczo pieczarkowe - 3 000 kg 2. Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczne ilości zamawianych artykułów, będą wynikały z faktycznych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. 3. Warunki szczegółowe dostaw: 1) Dostawy artykułów określonych w powyższej tabeli będą realizowane do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Bydgoszczy - Fordonie. 2) Wykonawca dostarczać będzie artykuły określone w tabeli własnym transportem, na swój koszt. 3) Transport do siedziby Zamawiającego, powinien być realizowany środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu żywności, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości. 4) Realizacja dostaw odbywać się będzie w uzgodnionych terminach, w godz. 7:00-11:00. 5) Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew. 6) Artykuły określone w tabeli, nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Mają być o odpowiednio długim okresie przydatności do spożycia. Każda partia dostarczanego towaru musi posiadać etykiety z informacjami o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze. 7) Dopuszczalne opakowania transportowe/jednostkowe to: - leczo pieczarkowe: słoje lub puszki do 5kg, - konserwy rybne - puszki 300g. 8) Określone powyżej opakowania jednostkowe są zalecane przez Zamawiającego. Dopuszcza się możliwość zmiany, wyłącznie po uzyskaniu zgody Zamawiającego. 9) Dopuszcza się transport powyższych opakowań jednostkowych luzem w pojemnikach z tworzywa sztucznego, bądź w tzw. zgrzewkach w sposób uniemożliwiający ich zniszczenie oraz zanieczyszczenie podczas przewozu. 10) Pojemniki oraz opakowania muszą posiadać atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2016-04-04 - Dostawy ryb i konserw rybnych do trzech Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej tj. Zakładu Karnego w Potulicach, Zakładu Karnego w Bydgoszcz- Fordon i Aresztu Śledczego w Bydgoszczy ( znak sprawy 02/2016)
Dodano: 2016-02-23 - Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych, znak sprawy D/Kw-220/2/2016
Dodano: 2016-01-25 - Dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2015-04-10 - Dostawy konserw rybnych do trzech Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej tj. Zakładu Karnego w Potulicach, Zakładu Karnego w Bydgoszcz-Fordonie i Aresztu Śledczego w Bydgoszcz (znak sprawy 04/2015)
Dodano: 2015-03-16 - Dostawy ryb i konserw rybnych do trzech Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej tj. Zakładu Karnego w Potulicach, Zakładu Karnego w Bydgoszcz-Fordonie i Aresztu Śledczego w Bydgoszcz (znak sprawy 2/2015)
Dodano: 2015-02-24 - Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych, znak sprawy D/Kw-220/14/2014
Dodano: 2014-11-27 - Dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2014-06-06 - dostawa mrożonek i ryb i ich przetworów
Dodano: 2013-12-11 - Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych, znak sprawy D/Kw-220/14/2013
Dodano: 2013-10-17