Przetargi.pl
Dostawy dżemów, marmolady, miodu, zaprawy kompotowej, tłuszczów roślinnych jadalnych, ryb, produktów mącznych, kasz, ryżu, cukru, makaronu, grochu oraz fasoli do Zakładu Karnego w Łowiczu

Zakład Karny w Łowiczu ogłasza przetarg

  • Adres: 99-400 Łowicz, ul. Wiejska 3
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 046 8309740
  • Data zamieszczenia: 2012-04-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łowiczu
    ul. Wiejska 3 3
    99-400 Łowicz, woj. łódzkie
    tel. 046 8309740
    REGON: 00078294200015
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy dżemów, marmolady, miodu, zaprawy kompotowej, tłuszczów roślinnych jadalnych, ryb, produktów mącznych, kasz, ryżu, cukru, makaronu, grochu oraz fasoli do Zakładu Karnego w Łowiczu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy do siedziby Zamawiającego dżemów, marmolady, miodu, zaprawy kompotowej, tłuszczów roślinnych jadalnych, ryb, produktów mącznych, kasz, ryżu, cukru, makaronu, grochu oraz fasoli w następującym asortymencie i ilościach: Część 1 - dżem, marmolada, miód, zaprawa kompotowa - według PN -A-75100:1994/Az1:2000, PN-75/1-75103, 1. marmolada wieloowocowa (opakowanie jednostkowe o gramaturze 5-8 kg) - 5 000kg 2. dżem ( opakowanie jednostkowe o gramaturze 5-8 kg) - 5 000 kg 3. zaprawa kompotowa ( opakowanie jednostkowe o gramaturze 4-6 kg) - 5 500 kg 4. dżem (opakowanie jednostkowe 25 g) - 800 kg 5. miód (opakowanie jednostkowe 25 g) - 600 kg Część 2- tłuszcze roślinne spożywcze - według PN-92/A-86907, PN-A-86908:2000 1. margaryna do smarowania pieczywa (kostka o gramaturze 250g) - 13 000 kg 2. olej roślinny do smażenia (butelki o pojemności 1-3 l.) - 1 100 l Część 3- ryby - według PN-92/A- 86758, PN-A-86759:1994, PN-A-86762:1996 1. Burger rybny panierowany - 3 200kg; 2. Mrożony filet z mintaja (mrożony na sucho - shatterpack - max 10% glazury) - 1 100kg; 3. filet śledziowy solony (opakowania jednostkowe 5-20kg) - 3 200 kg Część 4- produkty mączne, kasze, ryż, - według PN-A-74022:2003, PN-87/A-74203, PN-76/A-74204, PN-88/A-74036, PN-ISO 7301:2004, PN-82/A-74037 1. mąka pszenna typ 750 (opakowanie jednostkowe 30-50 kg) - 2 200 kg 2. kasza jęczmienna (opakowanie jednostkowe 30-50 kg) - 5 500 kg 3. kasza manna (opakowanie jednostkowe 30-50 kg) - 2 200 kg 4. ryż biały długoziarnisty (opakowanie jednostkowe 30-50 kg) - 6 000 kg 5. płatki owsiane (opakowanie jednostkowe 30-50 kg) - 1 600 kg 6. kawa zbożowa (opakowanie jednostkowe 30-50 kg) - 300 kg Część 5- cukier - według PN-A-79008 1. cukier (opakowanie jednostkowe 1-30 kg) - 7 000 kg Część 6- makarony- według PN-A-74131:1999 1. makaron gruby (opakowanie jednostkowe 5-10 kg) - 10 000 kg Część 7- groch, fasola - według PN-53/A-77626, PN-75/R-65031 1. groch łuskany połówki (opakowanie jednostkowe 30-50 kg) - 2 200 kg 2. fasola JAŚ (opakowanie jednostkowe 30-50 kg) - 2 500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153322006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach