Przetargi.pl
Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach ogłasza przetarg

  • Adres: 42110 Popów, Kule
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 034 3104030 , fax. 034 3103653
  • Data zamieszczenia: 2017-01-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
    Kule 2
    42110 Popów, woj. śląskie
    tel. 034 3104030, fax. 034 3103653
    REGON: 00067518100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie, są dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych od 1 do 4. Zadanie nr 1 Przedmiotem zamówienia są – dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach 1.Filet z indyka kg 500 2.Filet z kurczaka kg 700 3.Ćwiartka z kurczaka kg 700 4.Żołądki drobiowe z kurczaka kg 100 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7 do SIWZ. Zadanie nr 2 Przedmiotem zamówienia są – dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach 1 Baleron kg 250 2 Blok szynkowy kg 250 3 Kiełbasa szynkowa kg 200 4 Kiełbasa typu "śląska" kg 700 5 Kiełbaski cienkie typu "śląskie" kg 350 6 Ogonówka kg 250 7 Parówki cienkie typu "śląskie" kg 350 8 Rolada schabowa kg 250 9 Szynka wieprzowa typu "gotowana" kg 250 10 Szynka wieprzowa typu "wiejska" kg 250 11 Wędzonka wieprzowa typu "myśliwska" kg 200 12 Wędzonka wieprzowa typu "chłopska" kg 200 13 Boczek wędzony kg 350 14 Karczek pieczony kg 250 15 Kiełbasa biała parzona kg 300 16 Kiełbasa parówkowa kg 300 17 Polędwica parzona kg 250 18 Schab pieczony kg 200 19 Blok łopatkowy kg 250 20 Pieczeń wieprzowa kg 200 21 Pasztet wieprzowy kg 200 22 Polędwica drobiowa kg 250 23 Szynka z indyka kg 200 24 Sopel z indyka kg 200 25 Antrykot kg 1000 26 Wołowina b/k kg 1000 27 Karkówka z/k kg 1000 28 Łopatka z/k kg 1000 29 Schab z/k kg 1200 30 Golonka z/k kg 350 31 Golonka b/k kg 250 32 Żeberka wieprzowe kg 350 33 Flaki wołowe kg 250 34 Kaszanka kg 250 35 Wątroba wieprzowa kg 150 36 Smalec kg 250 37 Słonina kg 30 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7a do SIWZ. Zadanie nr 3 Przedmiotem zamówienia są – dostawy drobiu i jego podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie 1 Uda całe z kurczaka kg 700 2 Filet z piersi kurczaka b/k kg 900 3 Porcja rosołowa kg 500 4 Porcja rosołowa ze skrzydłami kg 500 5 Skrzydło indycze kg 700 6 Wątroba z kurczaka kg 250 7 Żołądki z indyka kg 200 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7b do SIWZ. Zadanie nr 4. Przedmiotem zamówienia są – dostawy wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie: 1 Żebro wołowe kg 200 2 Wołowina b/k kg 350 3 Karkówka b/k kg 400 4 Łopatka b/k kg 400 5 Schab b/k kg 400 6 Mięso wieprzowe drobne kg 400 7 Golonka z/k peklowana kg 200 8 Żeberka wieprzowe kg 600 9 Wątroba kg 50 10 Baleron kg 150 11 Blok szynkowy kg 150 12 Salami kg 150 13 Kiełbasa krakowska sucha kg 150 14 Kiełbasa szynkowa kg 150 15 Kiełbasa śląska kg 450 16 Kabanosy kg 150 17 Szynka tyrolska kg 150 18 Parówki kg 250 19 Rolada schabowa kg 150 20 Szynka wiejska kg 150 21 Boczek wędzony kg 350 22 Kiełbasa biała kg 200 23 Kiszka pasztetowa kg 80 24 Salceson ozorkowy kg 80 25 Polędwica sopocka kg 150 26 Pieczeń kg 80 27 Kurczak faszerowany kg 80 28 Smaczek kg 150 29 Kiełbasa parówkowa kg 250 30 Karczek pieczony kg 150 31 Schab pieczony kg 150 32 Kaszanka kg 200 33 Polędwica drobiowa prasowana kg 150 34 Szynka drobiowa kg 150 35 Schabik drobiowy kg 150 36 Kiełbasa drobiowa podsuszana kg 150 37 Parówki drobiowe kg 150 38 Filet wędzony z indyka kg 150 39 Polędwica drobiowa w galarecie kg 80 40 Mortadela drobiowa z warzywami kg 80 41 Pasztet wieprzowy kg 80 42 Flaki kg 130 43 Słonina kg 250 44 Smalec kg 250 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 7c do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach