Śródmiejski Ośrodek Opiekuńczy im. prof. A. Tymowskiego ogłasza przetarg
- Adres: 00-236 Warszawa, ul. Świętojerska 12A
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 8315880 , fax. 022 6356292
- Data zamieszczenia: 2011-09-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Śródmiejski Ośrodek Opiekuńczy im. prof. A. Tymowskiego
ul. Świętojerska 12A 12A
00-236 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 8315880, fax. 022 6356292
REGON: 01062287000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://soo.bip.um.warszawa.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy drobiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
PRZEDMIOTEM ZAMÓWIENIA są sukcesywne dostawy do Zamawiającego produktów, których asortyment szczegółowo określono w zestawieniu zamieszczonym w FORMULARZU CENOWYM załącznika nr 1 OFERTA tj. 1) Filet z indyka KG 700; 2) Filet z kurczaka KG 500; 3) Korpus z kurczaka KG 20; 4) Kura wiejska KG 50; 5) Kurczak świeży, cały KG 600; 6) Udko z kurczaka kulinarne, bez grzbietu KG 150; 7) Udziec z indyka bez kości, ze skórą KG 100; 8) Udziec z kurczaka KG 1600; 9) Wątróbka drobiowa z indyka KG 100; 10) Wątróbka drobiowa z kurczaka KG 300. Zamawiający w asortymencie PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA określonego w specyfikacji stanowiącej załącznik nr 1 do SIWZ wymaga, aby dostarczane produkty: - były dopuszczone do sprzedaży, - nosiły nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz opakowaniach jednostkowych, - były pierwszego gatunku, - były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia, - były zgodne z polską normą, - posiadały certyfikat - handlowy dokument identyfikacyjny. Zamawiający wymaga dostarczania PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 4 dni, od dnia dostarczenia do Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://soo.bip.um.warszawa.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- 2015-32 mięso 2016
Dodano: 2016-01-07 - Dostawa mięsa drobiowego
Dodano: 2015-04-22 - Dostawa mięsa drobiowego
Dodano: 2015-03-26 - dostawa drobiu
Dodano: 2015-02-23 - 2014-14 dostawa drobiu i serc wołowych w 2015 roku
Dodano: 2014-10-31 - Dostawa mięsa drobiowego
Dodano: 2014-03-24 - dostawa drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2014-01-30 - 2013-15 mięso 2014
Dodano: 2013-11-24 - DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W OŁDAKACH W ROKU 2014
Dodano: 2013-09-30 - 2013-2 mięso na 2013 rok
Dodano: 2013-01-24