Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg
- Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka 23
- Województwo:
- Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
- Data zamieszczenia: 2009-12-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
ul. Siennicka 23 23
80-758 Gdańsk
tel. 058 301-60-33 w. 301 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy cukru, makaronów i przypraw do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie 1 : 1.cukier kryształowy w workach 20-50 kg - 4500 kg,2. cukier kostka 6 g - 15 kg, Zadanie 2 : 1.granulat sojowy w workach 10-20 kg - 200 kg,2. kostka sojowa w workach 10-20 kg - 400 kg, Zadanie 3 : 1. makaron różny ( forma: kolanka, świderki, rurka) 2 jajeczny - 4500 kg 2. makaron zacierka ( średnia forma) 2 jajeczny - 720 kg Zadanie 4 : 1. bulion warzywny w proszku - 200 kg, 2. rosół z kury w paście - 250 kg, 3. rosół wołowy w paście - 250 kg, 4. zupa pieczarkowa w proszku - 160 kg, 5. żurek w proszku - 100 kg, 6. barszcz czerwony w proszku -200 kg, 7. bulion grzybowy w proszku - 150 kg, 8. sos biały w proszku - 80 kg, 9. sos boloński w proszku - 120 kg, 10. sos pieczarkowy w proszku - 80 kg, 11. sos pieczeniowy w proszku - 100 kg, 12. keczup opakowanie 0,5-1 kg - 700 kg, 13. majonez słoik 0,85-1 kg - 180 kg, 14. musztarda opakowanie 0,5-1 kg - 200 kg Zadanie 5 1. herbata indyjska granulowana - 300 kg 2. czosnek suszony - 25 kg 3. jarzyna w proszku - 450 kg 4. kawa zbożowa w workach 10-20 kg - 350 kg 5. cynamon mielony - 5 kg 6. majeranek suszony - 15 kg 7. kwasek cytrynowy - 20 kg 8. liść laurowy - 25 kg 9. ocet - 100 litrów 10. papryka słodka w proszku - 35 kg 11. pieprz ziołowy mielony - 20 kg 12. pieprz naturalny mielony - 45 kg 13. przyprawa do bigosu w proszku - 5 kg 14. przyprawa do fasoli w proszku - 5 kg 15. przyprawa do pieczeni w proszku - 6 kg 16. przyprawa do mięsa w proszku - 25 kg 17. przyprawa maggi w płynie - 450 litrów 18. przyprawa do ryb w proszku - 3 kg 19. przyprawa do gulaszu w proszku - 15 kg 20. ziele angielskie - 15 kg 21. sól jadalna - 1600 kg 22. budyń owocowy bez cukru - 45 kg 23. kisiel owocowy bez cukru - 45 kg Artykuły muszą spełniać parametry jakościowe wynikające z Polskich Norm przenoszących europejskie normy zharmonizowane lub z Polskich Norm. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158910000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych.Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty złożone przez wykonawcę w niniejszym postępowaniu metodą warunku granicznego - spełnia/nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2)Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych w formie oryginałów lub kopii poświadczonych notarialnie; 3)Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 prawa zamówień publicznych
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną