Przetargi.pl
Dostawy cukru i soli, dżemów, marmolady, powideł i jabłek prażonych, produktów warzywnych, owocowych, warzyw i owoców marynowanych, makaronu, konserw rybnych, mięsnych i pasztetów dla Zakładu Karnego Nr 1 w Łodzi.

Zakład Karny nr 1 w Łodzi ogłasza przetarg

  • Adres: 91-612 Łódź, ul. Beskidzka 54
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 042 6750415, 6750415 , fax. 042 6750500
  • Data zamieszczenia: 2012-06-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1 w Łodzi
    ul. Beskidzka 54 54
    91-612 Łódź, woj. łódzkie
    tel. 042 6750415, 6750415, fax. 042 6750500
    REGON: 00032006400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy cukru i soli, dżemów, marmolady, powideł i jabłek prażonych, produktów warzywnych, owocowych, warzyw i owoców marynowanych, makaronu, konserw rybnych, mięsnych i pasztetów dla Zakładu Karnego Nr 1 w Łodzi.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I. CPV-15831200-4 cukier biały CPV-15872400-5 sól LpNazwa artykułuPolska norma Przewidywane zapotrzebowanie na 12 mies. w kg 1 Cukier PN-A-74850:1996 5 000 2 Sól PN-C-84081-2:1998 2 000 Część II. CPV-15332100-5 przetwory owocowe Lp Nazwa artykułu Polska norma Przewidywane zapotrzebowanie na 12 mies. w kg 1 Dżem truskawkowy PN - A - 75100 500 2 Dżem wiśniowy PN - A - 75100 500 3 Dżem czarna porzeczka PN - A - 75100 500 4 Dżem wieloowocowy PN - A - 75100 500 5 Powidła śliwkowe PN - 93/A - 75102 500 6 Marmolada wieloowocowa PN - 93/A - 75103 500 7 Jabłko prażone PN- A-77608:1997 500 Część III. CPV-15851000-8 produkty skrobiowe Lp Nazwa artykułu Polska norma Przewidywane zapotrzebowanie na 12 mies. w kg 1 Makaron świderki PN A-74131:1999 1 000 2 Makaron rurki PN A-74131:1999 1 000 3 Makaron muszelki PN A-74131:1999 1 000 4 Makaron nitki PN A-74131:1999 1 000 5 Makaron zacierka PN A-74131:1999 500 Część IV CPV-15331000-7 przetwory warzywne Lp Nazwa artykułu Polska norma Przewidywane zapotrzebowanie na 12 mies. w kg 1 Chrzan tarty PN-A-77806:1997 600 2 Leczo pieczarkowe PN-A-86951:1997 1000 3 Ogórki konserwowe PN-A-77801:1997 1200 4 Sałatka naddunajska PN-A-77750:1997 500 5 Sałatka szwedzka PN-A-77750:1997 500 6 Szczaw konserwowy PN-A-77807:1997 300 7 Koncentrat pomidorowy 30 % PN-75/A-77601 1000 8 Ocet spirytusowy 10% PN-A-79733 100 9 Groszek konserwowy a 400gram-op. puszka - 600 10 Kukurydza konserwowa - 600 11 Musztarda - 600 Część V od p.1 do 3 CPV-15243000-3 Przetwory z ryb od p.4 do 6 CPV-15131000-5 Konserwy i gotowe dania mięsne od p.6 do10 CPV-15131310-1 Pasztety Lp Nazwa artykułu Polska norma Przewidywane zapotrzebowanie na 11 mies. w kg 1 Szprot w pomidorach a 330 g PN-91/A-86763/Az4:2001 700 2 Śledź w pomidorach a 330 g PN-91/A-86763/Az4:2001 700 3 Paprykarz z ryżem a 330g PN-91/A-86763 700 4 Konserwa turystyczna a 300g PN-A-82022:1998/Az1:2002 700 5 Konserwa tyrolska a 300 g PN-A-82022:1998/Az1:2002 700 6 Przysmak śniadaniowy a 300g PN-A-82022:1998/Az1:2002 700 7 Pasztet z drobiowy z papryką a 130g PN-A-86525:1996/Az1:2000 650 8 Pasztet z drobiowy z pieczarkami a 130 g PN-A-86525:1996/Az1:2000 650 9 Pasztet z drobiowy z pomidorami a 130 g PN-A-86525:1996/Az1:2000 650 10 Pasztet z drobiu a 130 g PN-A-86525:1996/Az1:2000 1300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158312003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną