Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg
- Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka 23
- Województwo:
- Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
- Data zamieszczenia: 2010-12-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
ul. Siennicka 23 23
80-758 Gdańsk
tel. 058 301-60-33 w. 301 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy cukru i przypraw do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie 1 cukier kryształowy w workach 20-50 kg - 5000 kg cukier kostka 6 g - 12 kg Zadanie 2 granulat sojowy w workach 10-20 kg -120kg kostka sojowa w workach 10-20 kg - 450 kg Zadanie 3 bulion warzywny w proszku - 100 kg rosół z kury w paście - 200 kg rosół wołowy w paście - 250 kg zupa pieczarkowa w proszku - 130 kg żurek w proszku - 80 kg barszcz czerwony w proszku -150 kg bulion grzybowy w proszku - 120 kg sos biały w proszku - 80 kg sos boloński w proszku - 130 kg sos pieczarkowy w proszku - 90 kg sos pieczeniowy w proszku - 110 kg keczup opakowanie 0,5-1 kg - 600 kg majonez opakowanie 0,85-1 kg - 130 kg musztarda opakowanie 0,5-1 kg - 210 kg Zadanie 4 herbata indyjska granulowana - 250 kg czosnek suszony - 22 kg przyprawa jarzynka w proszku - 450 kg kawa zbożowa w workach 10-20 kg - 440 kg cynamon mielony - 5 kg majeranek susz - 12 kg kwasek cytrynowy - 22 kg liść laurowy - 28 kg ocet opakowanie 0,5-1 l- 100 l papryka słodka w proszku - 32 kg pieprz ziołowy mielony - 20 kg pieprz naturalny mielony - 42 kg przyprawa do bigosu w proszku- 5 kg przyprawa do fasoli w proszku - 6 kg przyprawa do pieczeni w proszku - 3 kg przyprawa do mięsa w proszku - 20 kg przyprawa maggi w płynie opakowanie 0,5-1 l - 420 l przyprawa do ryb w proszku - 3 kg przyprawa do gulaszu w proszku - 15 kg przyprawa curry - 2 kg ziele angielskie - 20 kg sól jadalna - 1500 kg budyń owocowy bez cukru - 42 kg kisiel owocowy bez cukru - 42 kg artykuły muszą spełniać parametry jakościowe wynikające z Polskich Norm przenoszących europejskie normy zharmonizowane lub z Polskich Norm. Artykuły obejmujące przedmiot zamówienia muszą być świeże, dobrej jakości, wolne od wad. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158900003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną