Przetargi.pl
Dostawy ciast deserowych do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie - część II

Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie ogłasza przetarg

  • Adres: 84-120 Władysławowo, ul. Żeromskiego 52
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 6746314 , fax. 058 6746350
  • Data zamieszczenia: 2010-09-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
    ul. Żeromskiego 52 52
    84-120 Władysławowo, woj. pomorskie
    tel. 058 6746314, fax. 058 6746350
    REGON: 00032790700060
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład budżetowy Ministerstwa Sportu i Turystyki

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy ciast deserowych do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie - część II
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Drożdżówka -ciastko o okrągłym, kopulastym kształcie, wykończone pomadą, do wyboru z kruszonką, serem, makiem, kokosem, dżemem, budyniem, dwusmakowe, o wadze minimum 100 g szt 1500 2. Pączki - ciastko o kształcie owalnym, wykończone pomadą, nadziewane dżemem lub adwokadem, o wadze minimum 90 g szt 1200 3. Rogaliki drożdżowe - ciastka o kształcie nadanym przez ręćzne zwijanie, wykończone pomadą, nadziewane dżemem, o wadze minimum 100 g szt 1000 4. Jagodzianki - ciastka drożdżowe, wykończone pomadą, z nadzieniem jagodowym , o wadze minimum 100 g szt 1300 5. Ciastko francuskie - o kształcie kwadratowym, grzebienia lub kopertywykończone pomadą lub cukrem, do wyboru z serem,dżemem, jabłkiem, o wadze minimum 90 g szt 1000 6. Ciastka drożdżowe-małe ciasteczka na bazie ciasta drożdżowego z nadzieniem serowym lub marmoladą, wykończone kruszonką i posypane cukrem pudrem kg 200 7. Paszteciki z ciasta drożdżowego z nadzieniem pieczarkowym, z dodatkiem przypraw smakowych, o wadze minimum 60 g szt 2000 8. Jabłecznik - o kształcie prostokątnym, ciasto kruche, przekładane jabłkami prażonymi, wykończone pomadą, o wysokości mininum 4 cm, kg 100 9 Orzechowe - ciasto kruche, przekładane powidłami i orzechami włoskimi , wykończone polewą czekoladową , o wysokości minimum 4 cm, kg 50 10 Ciasto mazurek-ciasto o spodzie kruchym,przekładane marmoladą ,z bakaliami,wykończone ciastem kruchym i dekoracją,o wyskości minimum 2 cm kg 30 11 W/Z śmietanowa - ciasto biszkoptowo-kakaowe przekładane bitą śmietaną , o wysokości minimum 6 cm kg 30 12 Pijak - ciasto na bazie biszkoptu, przekładany plackiem makowo kokosowym, masą budyniową i dżemem, wykończone polewą czekoladową, o wysokości minimum 5 cm kg 50 13 Ciasto karmelowa słodycz-ciasto na bazie biszkoptu z dodatkiem herbatników i krakersów,przekładane masą toffi,wykończone bitą śmietaną kg 100 14 Ciasto owocowe z galaretką - na bazie biszkoptu, z bitą śmietaną, z owocami i galaretką owocową , o wysokości minimum 5 cm kg 200 15 Sernik z brzoskwiną - na bazie kruchego spodu, z masą serową z brzoskwiniami, wykończone ubitym białkiem, o wysokości minimum 5 cm kg 100 16 Sernik wiedeński na bazie kruchego spodu, z masą serową z dodatkiem rodzynek i skórką pomarańczową, wykończone polewą czekoladową, o wysokości minimum 4 cm kg 100 17 Sernik królewski na bazie kruchego spodu, z masą serową z dodatkiem rodzynek i skórką pomarańczową, wykończone tartym kruchym ciastem z kakao, o wysokości minimum 5 cm kg 100 18 Ciasto mleczna kraina-ciasto deserowe na spodach biszkoptowych przełożonych warstwą mlecznej masy i galaretką pomarańczową,wykończone białą czekoladą, o wysokości minimum 5 cm - kg 100 19 Ambasador - ciasto biszkoptowe , z masą kremową i bakaliami , na wykoćzone galaretką owocową z owocami , o wysokości minimum 5 cm kg 50 20 Ciasto wiśniowa uczta -ciasto na spodzie o smaku orzechowym, z warstwą masy serowej, wykończone wiśniami zalanymi galaretką - o wysokości minimum 6 cm kg 150 21 Rolada tortowa - zwijane ciasto biszkoptowe, przełozone kremami o różnym smaku owocowym lub orzechowym, o średnicy minimum 5,5 cm i długości minimum 50 cm, kg 100 22 Torty - ciasta deserowe , biszkoptowe lub bezowe, przekładane masą maślaną o różnych smakach, wykończone elementami dekoracyjnymi, o kształcie okrągłym lub prostokątnym, o wysokości i wadze wzgodnionej z zamawiającym, zależnej od smaku i średnicy / kg 150 23 Pychotka ciasto kruche z zapiekanym białkiem i orzechami włoskimi, przekładane dżemem, kremem,o wysokości minimum 5 cm, kg 100 24 Keks - ciasto biszkoptowo tłuszczowe z dodatkiem bakali, waga gotowego ciasta minimum 0,6 kg ( przy wymiarach blachy 21,5x9,5 cm) W przypadku większej blachy waga proporcjonalnie wyższa. Wysokość ciasta minimum 9 cm kg 200 25 Babki piaskowa,cytrynowa,kakao-babki biszkoptowo-tłuszczowe wypiekane w foremkach,babki piaskowe wykończone pomadą,cytrynowe wykończone pomadą i skórką cytrynową,babki z kakao polewą czekoladową.waga jednej babki minimum 400 gr kg 200 26 Murzynek /- ciasto proszkowe kakaowe, wykończone polewą czekoladową , o wysokości minimum 5 cm kg 100 27 Makowiec na bazie kruchego ciasta z masą makową, o wysokości minimum 5 cm kg 50 28 Małe pączki drożdżowe , o kształcie owalnym z nadzieniem owocowym lub adwokatowym, wykończone pomadą, kg 200 29 Chruściki - ciasteczka smażone , posypane cukrem pudrem kg 200 30 Drożdżówka z kruszonka, wykończona pomadą, o wysokości minimum 4,5 cm kg 150 31 Drożdżówka z owocami - ciasto drożdżowe do wyboru z jagodą lub śliwką, wykończone kruszonką i pomadą , o wysokości minimum 4,5 cm, kg 500 32 Drożdżówki mini - ciastka o kształcie okrągłym, kopulastym, nadziewane dżemem, budyniem, o jednostkowej wadze 0,055 - 0,060 kg szt 1000 33 Ciastko francuskie mini o kwadratowym kształcie, grzebienia lub koperty, nadziewane dżemem lub musem jabłkowym, o jednostkowej wadze 0,055 - 0,060 kg szt 1000 34 Omleciki małe - ciasteczka biszkoptowe przekładane budyniem i dżemem, posypane cukrem pudrem kg 100 35 Babka wiedeńska maślana-babka biszkopotowo-tłuszczowa wypiekana w foremkach,wykończona cukrem pudrem-waga 1 szt minimum 300 gr kg 100 36 ciasto sękacz-masa biszkoptowo-tłuszczowa,pieczona warstwami w korytkch - waga 1 szt minimum 1 kg kg 50 37 Ciastka biszkopciki kg 30 38 Rogaliki małe - z ciasta drożdżowego, nadziewane dżemem/ kg 200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158120003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość wyrobów
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach